ØFC tabte mod Frem Hellebæk

ØFC senior 1 spillede lørdag den 2. juni 2018 kl. 16:00 ude mod Frem Hellebæk tabte 1-0.

Cheftræner Kim Schrøder Hansen har skrevet om kampen og den situation holdet befinder sig i.

Efter en meget fin vinteropstart og fin resultatmæssig start på foråret, har holdet og folk omkring holdet haft en sløj maj måned, som har betydet at holdet pt. ligger i bunden af midterfeltet og derved er blevet en del af nedrykningskampen.

Det skulle der ændres på i lørdagens kamp mod Frem Hellebæk, som er forårets helt store overraskelse. ØFC startede kampen med god og fin boldbesiddelse og efter 4 min. havde ØFC deres første afslutning, som ramte træværket. Det meget afbudsramte ØFC hold spillede med stor disciplin og var påpasselig i deres tilgang til spillet.

En fin og lige 1. halvleg endte desværre med en scoring til hjemmeholdet, som sparkede et hjørnespark tæt under mål. Det lignede en formsag at gribe til handling, men sådan skulle det ikke være. Bolden blev nærmest på målstregen headet i mål. ØFC kunne efter en fin 1. halvleg gå til pause bagud 1-0 efter endnu engang ikke at have udvist konsekvens foran eget mål.

2. halvleg var som de første 45 min. meget lige, dog med ØFC mest på bolden. Manglende konsekvens blev udslagsgivende for resultatet. ØFC spillede med bolden en flot kamp, aftalerne blev overholdt, der blev spillet med begrænset risiko og arbejdsindsatsen var fremragende. Chancerne, der tilfaldt blev desværre ikke omsat til mål. Der var muligheder nok, når sådanne muligheder ikke bliver omsat, kan man ikke vinde kampe.

Det er en meget ærgerlig situation holdet er kommet i. Vi kigger alle indad, og kan med 2 kampe tilbage selv bestemme afslutningen på denne sæson, som for mit vedkommende vil blive husket for stor trænings vilje, når alle møder op, en trup der er forandringsvillig og til tider leverer på fornem vis, men som desværre også har haft et helt usædvanligt lavt bund niveau, når det ikke har kørt.

Der er stadig tro på egne evner, og holdet har på ingen måde opgivet og er meget opsat på at slutte godt af.