ØFC U15-piger DBU Sjællandsmestre i indendørsfodbold

U15-piger DBU Sjællandsmestre i indendørsfodbold

Af træner Lasse Sahl.

I weekenden vandt 5 piger fra Ølstykke FC’s pigeafdeling Sjællandsmesterskabet i U15 Indendørsfodbold ved DBU Sjællands Final Indoor arrangement i Roskilde Hallerne. Forud for finalerne var der blevet spillet to puljespil og en mellemrunde som kvalifikation til finalen.

Pigerne er gået ubesejret igennem samtlige kampe i kvalifikationen og mellemrunden. I selve finalen blev det til 2 sejre og en uafgjort. Samlet målscore på 64-11 for de13 kampe i DBU regi.

Udover DBU Sjællands turnering, har pigerne vundet Nytårscup i Sorø og blev nr. 6 til de Åbne Danske Mesterskaber i U15 rækken.

Ølstykke FC råder desværre over meget begrænset haltid til indendørstræning for de ældre årgange, så al forberedelse er forgået ved 4 gange træning udendørs på kunstbanen, før pigernes normale træning i klubben. Som ekstra træning i ugen op til finalen, trænede pigerne på en oplyst kunstbane ved teknisk skole i Roskilde med 4 fædre som levende kegler.

Herfra skal lyde en kæmpe tak til de 5 piger, som takkede JA til tilbuddet om at spille indendørsfodbold. For skønt de er nogle rutinerede spillere på græs og kunst, så var der kun to der havde spillet fast indendørs før. Dette gav en noget forundret træner nogle sjove spørgsmål i starten, såsom hvor lang tid varer en kamp, hvor store er målene og banen egentlig? Kort sagt, så startede vi på nul i slutningen af oktober til, at vi nu står med guldet i hænderne. Talentet og viljen fejler ikke noget hos pigerne! De er SUPER gode til at høre efter men også til at komme med input til spillet og taktikken.

Mange tak for lån af spillere, tak for tilliden, tak til forældrene for en fantastisk opbakning og hjælp!

Tak for denne gang, skal det lyde fra en meget glad og stolt forældretræner.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…