“Øjenvidneberetning” fra borgermødet på Maglehøjskolen i Ølstykke

“Øjenvidneberetning” fra borgermødet på Maglehøjskolen i Ølstykke

I tirsdags slog Egedal Kommune dørene op for det første af fire dialogmøder med borgerne på Maglehøjskolen i Egedal. Temaet for dialogmøderne er “Vær med til at skabe fremtidens Egedal”. Arrangementerne er med middagsmad, så også de travle børnefamilier har mulighed for at deltage. 

Min familie og jeg deltog på mødet på Maglehøjskolen, og her var både noget for børn og voksne. Havde du ikke mulighed for at deltage, så vil jeg varmt anbefale at du tager med på et af de næstkommende møder, for det var absolut anbefalelsesværdigt for hele familien at være med.
Mødet bød på spændende temaer, som alle havde udgangspunkt i at forbedre Egedal og idéudveksle – og også at møde nye mennesker med det fælles mål at være med til at skabe grobund for idéer til udvikling og forbedring af Egedal.
Børnene kunne tegne på græskarhoveder, og slap selv for at skære, men havde deres helt egen hjælper til at skære for sig. Der kunne males mel, de kunne bygge Egedal i Lego, spille spil og tegne. Der var også mulighed for at besøge unge-campingvognen, som tager på tur rundt i kommunen og taler med de unge for at få en snak om det gode ungeliv i Egedal og hvad der skal til for at forbedre det. For de voksne “børn” kunne man få lov at prøve en spritny elbil fra Renault.

graeskar

Fotograf: Anne V. Olsen / 12byer


Der blev vist fire små film om Egedals vision – disse kan ses her:

Jeg var blevet inviteret med som ressourceperson for udfordringen der lød: Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at sprede viden om de muligheder, der er i lokalområdet. Dette emne interesserer mig rigtig meget, idet det er gået op for mig, at der findes mange flere muligheder for alle her i lokalområdet end vi overhovedet har en forestilling om – og det brænder jeg for at formidle via EgedalForum.

10553346_671216152986613_5303271502246233684_n

Fotograf: Anne V. Olsen / 12byer


Der findes mange fordomme om hvad en kommune laver – og mange af disse er måske lidt grå og støvede og ikke helt så positive. Dette billede trænger til en kraftig fornyelse, for når du kommer ind bag overfladen, finder du ud af hvor mange nytænkende og værdiskabende initiativer der bliver gjort og arbejdet med i Egedal – og hvor forholdsvis nemt det faktisk er at være med til at bidrage selv og dermed få medindflydelse.
debatter

Fotograf: Anne V. Olsen / 12byer


Det var rigtig spændende at møde medarbejdere, der kunne fortælle om hvilke tanker kommunen gjorde, og hvordan de inddrager borgerne i mange af processerne ved f.eks. at invitere specifikke grupper ind til vidensudveksling og sparring – og andre inviterer sig selv på kaffe, hvis har brug for at vide mere om noget bestemt og at komme tættere på borgernes problemstillinger.
På dialogmødet kom der gang i nogle rigtig gode snakke  og debatter omkring bordene, og der var en varm, uformel og konstruktiv stemning med masser af latter sammenblandet med ivrig debat og fagter i luften. Ved bordene var både repræsenteret politikere, medarbejdere, lokale erhvervsdrivende og borgere.
1925292_671216352986593_3261241126162934916_n

Fotograf: Anne V. Olsen / 12bye


…..jeg glemte vist at nævne at maden var god: Kylling i karry (mine børn var oppe 2 gange).

Er du blevet interesseret i hvad der kom ud af sådan et dialogmøde?

På Tagdel-hjemmesiden kan du både se udfordringerne og forslagene – og du har mulighed for at kommentere eller selv at komme med nye forslag ved at oprette dig: http://tagdel.dk/campaigns/dialogmode-i-olstykke-om-fremtidens-egedal

De næste dialogmøder finder sted her:

Ganløse Skole i Ganløse – tirsdag den 28. oktober kl. 17.00-20.00 – Se program
Lærkeskolen i Stenløse – tirsdag den 4. november kl. 17.00-20.00
Boesagerskolen i Smørum – torsdag den 20. november kl. 17.00-20.00
Alle er velkomne. og tilmelding er ikke nødvendig.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…