Ølstykke FC og træner Morten Agerbæk afbryder samarbejdet.

Ølstykke FC og træner Morten Agerbæk afbryder samarbejdet.

Pressemeddelelse:
Sportschef i Ølstykke FC Michael Hansen meddelte sent onsdag aften, at klubben har valgt at afbryde samarbejdet med træner for herre senior 1 Morten Agerbæk.

Vi har i den sportslige ledelse og i klubbens bestyrelse haft et strategisk eftersyn bagudrettet og fremadrettet. Vi har kigget på vores resultater både sportsligt og organisatorisk fra den tid, der er gået som selvstændig Ølstykke FC. Vi har kigget fremad og har vurderet på, hvad vi i fremtiden gerne vil opnå på den lidt længere bane. I dette perspektiv har vi vurderet og besluttet, at tiden nu er inde til at ændre på forskellige parametre og skifte kurs og herunder også det sportslige. Én af beslutningerne vi har truffet, er at skifte ud på trænerposten for vores herre senior 1. Vi er herefter blevet enige med træner Morten Agerbæk om, at vi fra dags dato afbryder samarbejdet.
Vi har i Ølstykke FC været utrolig glade for vores samarbejde med Morten Agerbæk. Morten er et fantastisk menneske med stor rummelighed og fokus på det sociale. Vi har meget at takke Morten for i forhold til det store arbejde han har lagt i at etablere Ølstykke FC’s førstehold og ikke mindst for hans resultat med en suveræn oprykning fra serie 3 til serie 2. Det kunne vi ikke have haft en bedre træner til. Jeg og hele Ølstykke FC siger et kæmpe tak til Morten og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.
Som en midlertidig løsning overtager sportschef Michael Hansen træningen af herre senior 1.
Som ekstra ressource i seniorafdelingen trækkes Jan Strøm ind i trænerteamet. Formålet er støtte til både midlertidige senior 1 træner Michael Hansen og senior 2 træner Brian Slovic-Petersen. Jan Strøm er et kendt ansigt i Ølstykke FC, hvor han gennem de sidste 15 år har haft forskellige roller bl.a. som træner for forskellige herre- og kvindehold. Jan’s egen fodboldkarriere som senior tæller klubber som B1903, FC København 2 og Ølstykke FC 2. Jan kan med sin sportslige erfaring understøtte begge træneres arbejde.
Processen med at finde en ny senior 1 træner sættes i gang med det samme, så der er den nødvendige tid til at finde den rette person.
Spørgsmål til ovenstående kursskifte og interesserede trænere er velkomne til at kontakte sportschef Michael Hansen på mail n-formand@olstykke-fc.dk eller tlf. 4128 7132.
 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…