Ølstykke FC tog 3 points mod et godt spillende ORI-hold

Ølstykke FC tog 3 points mod et godt spillende ORI-hold

En flyvende Mathias Wolf med indhop og scoring til 4-2 for ØFC.

Ølstykke FC tog fredag aften imod rækkens bundhold ORI, som faktisk her i foråret har fået styr på deres spil. De havde inden kampen ikke tabt de seneste 5 kampe, så vi var forberedt på at, de ville gøre modstand.

icklas “Ville” Viladsen tilbage for ØFC i kampen mod ORI.
Foto: clausbirch.dk

ØFC kommer fantastisk fra start og sætter sig fuldstændigt på kampen og kommer hurtigt foran med 1-0 efter 4 minutter ved Mark Kronby. Men i det 15 min bliver vi presset voldsomt i forsvaret og efter en mindre misforståelse mellem Glud og Kasper, står det pludselig 1-1 og spillet bliver de næste minutter lidt svingende med muligheder i begge ender dog med et klart overtag af ØFC. Heldigvis får drengen kæmpet sig frem til en 2-1 føring ved Mattias Pointinger i det 33 minut. Vi løber ind i et lidt dumt gult kort umiddelbart inden halvleg, og det må vi kæmpe lidt ekstra for.

I 2 halvleg bliver alt sat på plads med 2 flotte mål og med 6-8 andre kæmpe store chancer. Det skal dog siges at Kasper (keeper) endnu en gang redder 3-4 oplagte muligheder. Fantastisk målmand vi har. Vi skulle dog helt hen i det 65. min., hvor kampens bedst gennemspillede mål bliver en realitet. Mange er med i dette, mange tager de løb, som skal til og Magnus P leverer en fantastisk spilning til en godt spillende Mark Kronby, som scorer til 3-1. I det 75 minut får vores super sub Mattias Wolf den sidste fod på en bold, som alle andre havde opgivet og pludselig lå bolden i kassen og 4-1 var en kendsgerning. I det 81. minut fik ORI reduceret til 4-1.

ØFC havde i kampen sæsondebut til ‘Ville’, som havde kræfter til 70 minutter og ingen tvivl om, at han bliver en gevinst for holdet.

En godkendt kamp af ØFC holdet og nu venter næste runde i pokalturneringen på tirsdag på udebane mod Brede kl 1900. Mere om denne kamp kommer senere. Rigtig god weekend til alle.

Tak til cheftræner Lars Dahlin for et fyldigt kampreferat!

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…