Ølstykkes byfest Høstnatten er igen på trapperne…

Ølstykkes byfest Høstnatten er igen på trapperne…

Høstnatten i Ølstykke Stationsby er en byfest med alt hvad hjertet begærer af liv, musik og sjove aktiviteter for både børn og voksne. En tradition som alle byens borgere elsker og støtter op om ved at møde op og nyde en sensommeraften sammen med familie, naboer, venner og bekendte.

Høstnatten har i mange år været afholdt af Ølstykke Erhvervsforening. Ølstykke Erhvervsforening blev til Egedal Erhvervsforening, og i 2015 valgte foreningen at arrangere Egedal for Alle-messen, som blev afholdt i Smørum.
Da ingen andre frivillige meldte sig på banen til at tage over, var der ingen Høstnat i 2015, hvilket mange borgere var kede af.

Nye kræfter skabte en kanon succes
I 2016 valgte det helt nystiftede Ølstykke Bylaug med Liselotte Stotz, Yvonne Hirsch og Louise Bidstrup i spidsen, at løfte opgaven og genskabe den dejlige tradition.
Høstnatten 2016 blev en kæmpe succes! Masser af aktiviteter, en gade fyldt af lopper, musikscene og underholdning, lokale virksomheder, det brede foreningsliv og spejdere der bagte pandekager – ja, hele byen summede af liv og glæde.
Planlægningen af Høstnatten 2017 er i gang
En arbejdsgruppe af frivillige i Ølstykke Bylaug er nu atter gået i gang med planlægningen af Høstnatten 2017, som traditionen tro bliver afholdt den første fredag i september, i år d. 1. september 2017.
Arrangørerne er; Lise Haislund/ Egedal Revision, Michele Pedersen/Klinik for Fodterapi, Allan Timmmann/Kiosk Gevinsten og frivillige Sonja Nygaard, Poul- Erik Hansen/bla. hestevogns kusk ved Egedal Revision og Liselotte Stotz.
Søger flere frivillige

En succesrig høstnat har brug for flere hænder til at skabe den fantastiske dag og aften som vi alle glæder os til!
Brænder du for, at skabe og arrangere oplevelser til glæde for dine omgivelser, og vil du være med til at deltage aktivt i planlægningen og udførelsen af Høstnatten?
På Ølstykke Bylaugs facebookside søges også ansigtsmalere, gøglere og ildsjæle med forbindelser indenfor musikverdenen, som kan stå for at planlægge og arrangere musikalske indslag i forbindelse med Høstnatten.
Bak op og meld dig som hjælper – de frivillige er afgørende for afholdelsen af en stor byfest som Høstnatten (og det er en fed fornemmelse at være med til at skabe noget stort sammen lokalt).
Kontakt Liselotte Stotz på Ølstykke Bylaugs facebookside: https://www.facebook.com/oelstykkebylaug/?fref=nf

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…