Spejderkammerater – Ølstykkespejdernes julemærke 2022

Spejderkammerater – Ølstykkespejdernes julemærke 2022

Årets julemærke er et portræt af dem det hele handler om. Spejderne.

Ølstykke Julemærke er siden 1984 blevet udgivet af støtteforeningen Erik Harefods Venner. Alt overskud for salg går til børne- og ungdomsarbejdet i spejdergruppen.

I weekenden 19. 20. november, kommer spejderne rundt i hele Ølstykke og sælger Ølstykke Julemærke. Mærkerne koster 30 kr. der kan betales kontant eller via MobilePay 12437

Når man støtter spejderne via Ølstykke julemærke, støtter man at børn- og unge kan komme ud mellem ligesindede og hvor de møder voksne ledere der tror på deres idéer og evner, så de får selvtillid og med en tro på at fællesskabet er den bedste vej til succes i livet.

Ølstykkespejderne startede i 1969 som en spejdergruppe under Det Danske Spejderkorps og har haft stor succes med at få unge med i vores fællesskab lige siden.

Der er mange grunde til at være spejder. Men for mange handler det om, at man oplever et unikt fællesskab gennem friluftsliv og udfordringer. Man tager på ture i ind- og udland, bliver klogere på sig selv og andre, og så lærer man at samarbejde, samtidig med at man får selvtillid til at klare sig på egen hånd. Og ikke mindst handler det om et unikt sammenhold, hvor der er plads til alle og hvor alles styrker kommer til sin ret.

Du kan læse om alle mærkerne og deres historie på foreningens hjemmeside:
https://www.oelstykkespejderne.dk/jul

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…