Ønsketræet – Kender du nogen der har lidt svært ved at klare julegaverne?

Det er i år muligt at ansøge om hjælp til at få et af dit barns julegaveønsker opfyldt, hvis du selv er i en sårbar livssituation.

Bemærk du skal være bosiddende i Egedal kommune og dit barn/børn skal være mellem 0 – 18 år, for at kunne ansøge ønsketræet.

Ansøgningsskemaet kan hentes i butikken.

Udfyld ansøgningsskemaet og aflever det i en lukket kuvert i underskrevet stand til Mødrehjælpens butik i Egedal Centret 55 eller tag et foto af den udfyldte ansøgning og send fotoet til: Egedal.lf@moedrehjaelpen.dk senest den 10/11-2018.

Hjælpen vil blive fordelt efter en samlet vurdering af ansøgernes situation.

Om Ønsketræet
Mødrehjælpen Egedal lokalforening har et samarbejde med Vestegnens Rotary Klub et Ønsketræ i Glostrup Storcenter fra 16.11.2018. For at komme i betragtning skal man ansøge om at få et gaveønske opfyldt for sit barn som man ikke selv er i stand til at kunne give fordi man er i en sårbar livssituation.

Man kan hente et ansøgningsskema i Mødrehjælpens butik i Egedal Centeret 55 og returnere det udfyldt og underskrevet inden den 10.11.2018 for at kunne komme i betragtning.

Ønsketræet fungerer ved at man tager et ønske fra træet, køber julegaveønsket til en af de børn der er blevet ansøgt om en julegave til f.eks. Pige 8 år ønsker sig LEGO og så afleveres gaven i Storcentret sammen med ønsket. Når alle ønskerne fra Mødrehjælpen Egedal lokalforening er opfyldt kan gaverne afhentes i Mødrehjælpens butik af ansøger. Barnet der får gaven tror at gaven er fra mor eller far og det er kun mor eller far der ved at gaven er givet af en anden.  Det er juleglæde/hjælp når den er bedst.