Ønsketræet kommer til Egedal Centret. Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klubs julehjælp til udsatte familier

Ønsketræet kommer til Egedal Centret. Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klubs julehjælp til udsatte familier

Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klub hjælper igen i år udsatte familier med “Ønsketræet” – julegavehjælp til udsatte familier.

Lokale borgere kan være med til at opfylde ønskerne på Ønsketræet, som vil være at finde på Søstertorvet i Egedal Centret ved juletræstændingen fredag den 18. november.

Julen står for døren, men det er ikke alle børn, der har udsigt til at få en juleaften med masser af julegaver. Der findes familier, hvor julen giver anledning til store bekymringer, fordi der ikke er råd til at give børnene en julegave.

Det vil Egedal Rotary Klub og Mødrehjælpen Egedal i samarbejde med Egedal Centret gerne være med til at lave om på.

Således er de igen i år gået sammen om projektet “Ønsketræet”, som går ud på at hjælpe børn fra mindrebemidlede familier til at få et julegaveønske opfyldt. Og i år er der endnu flere, der har ansøgt om at få et gave opfyldt fra Ønsketræet, så der er brug for endnu flere gavmilde medmennesker!

Opfyld et ønske fra Ønsketræet

Vil du opfylde et juleønske fra træet, så kan du møde Mødrehjælpen på Søstertorvet ved pølsevognen i Egedal Centret fredag den 18. november – dagen hvor julelyset og træet tændes i centret.
Her kan du “plukke” et ønske fra træet på Søstertorvet og købe gaven på sedlen (værdi 2-300 kr.)

Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klub er taknemmelige for den gavmildhed og hjælpsomhed de mødte tidligere år til jul hos Egedals borgere, og de håber på at det igen i år vil lykkes at hjælpe udsatte familier til en god jul.