En af de største dage, da Vores Egedal og jeg modtog Egedal Kommunes Erhvervspris den 26. januar 2019.

Egedal er et fantastisk sted med masser af muligheder, som Vores Egedal sætter spot på!

Jeg brænder for at være med til at skabe opmærksomhed omkring alle de muligheder der findes i lokalområdet.

Det er gået op for mig, hvor vigtigt det er at holde fokus på muligheder og det positive – for det skaber lysten til udvikling af nye idéer, samarbejde og glæde blandt lokalområdets mange aktører: foreningslivet, kommunen, frivillige, virksomheder og borgerne.

En gang Egedal – Altid Egedal!

Jeg er 44 år og bor i Ølstykke med min mand Henrik og vores to sønner på 13 og 15 år. Jeg er født og opvokset i Stenløse, og har, pånær et par enkelte år, altid boet i Egedal, og jeg holder meget af området.

Jeg har arbejdet med Vores Egedal siden juni 2013, hvor jeg til at begynde med udelukkende bloggede om natur, legepladser og beskrivelser af foreningslivet. Idéen udviklede sig efterhånden eftersom jeg blev mere bidt af arbejdet og fik talt med en masse mennesker i forskellige sammenhænge, som hver især kom med input og idéer til hvad der ville give værdi for dem på sitet.

Ét samlet sted hvor man kan finde det hele

Min idé med Vores Egedal er, at vi alle, som bor i Egedal, skal have muligheden for nemt at finde alle de muligheder, der findes i Egedal. Et samlet sted, hvor man kan finde en ny sportsgren, eller se hvad der sker af aktiviteter lige nu og her.

I 2014 modtog jeg Egedal Kommunes kulturpris for mit arbejde.

Et positivt fokus

Jeg ønsker at Vores Egedal skal være stedet, hvor du kan finde alle de positive historier om alt hvad der er med til at løfte Egedal. Jeg har en klar holdning til, at det vi vælger at fokusere på vil blomstre. Her på Vores Egedal vælger vi at fokusere på aktiviteter, den skønne natur, klubberne og foreningerne, de gode lokale virksomheder, de frivillige initiativer og kommunens mange tilbud – og lad det endelig blomstre!

Du vil blive positivt overrasket over hvor mange muligheder der findes lige rundt om hjørnet – det vil vi i hvert fald herfra gøre vores til at du bliver!

Husk at benytte dig af de mange tilbud der findes – og også at handle lokalt og bruge de lokale virksomheder, når du har mulighed for det. De er med til at skabe det attraktive område vi har.

Du er altid velkommen til at bidrage med indhold til siden, og at kontakte mig, hvis du enten har en god idé, ris eller ros.

De allerbedste hilsner
Pernille Bloch Madsen
Stifter og indehaver af Vores Egedal