Pluk et ønske fra Mødrehjælpens Ønsketræ og glæd et barn med en gave

Pluk et ønske fra Mødrehjælpens Ønsketræ og glæd et barn med en gave

Julen står for døren, men det er ikke alle børn, der har udsigt til at få en juleaften med masser af julegaver. Der findes familier, hvor julen giver anledning til store bekymringer, fordi der ikke er råd til at give børnene en julegave. Igen i år står Mødrehjælpen i Egedal bag projekt “Ønsketræet” – julegavehjælp til udsatte familier.

Her kan Egedals borgere plukke et ønske fra Ønsketræet og glæde et barn med en gave.

126015024 3403263333084298 2669295096598605060 N 300x400Ønsketræet  vil være at finde på Søstertorvet fredag den 17. november kl. 17 ved juletræstænding i Egedal Centret. Her vil alle ønsker fra børnene blive hængt op på “Ønsketræet” foran Centerkiosken Skjold Burne.

Herefter kan alle borgere/virksomheder komme forbi og tage et ønske som de kan opfylde og efterfølgende pakke gaven ind, påsætte den lille seddel og aflevere den i Mødrehjælpen, Egedal centeret 65, senest den 8. December.

Hvis man ikke har mulighed for at komme ned forbi den 17. november, så vil de resterende ønsker efterfølgende være at finde i butikken, så kig endelig ind og opfyld et juleønske.

Alle børn fortjener at få en gave under træet juleaften og derfor håber vi på stor opbakning fra byens borgere”, fortæller de frivillige fra Mødrehjælpen.

Ønsketræet er målrettet familier eller enlige forsørgere, som har svært ved at få enderne til at hænge sammen. De kan derfor ansøge om julegave-hjælp til børn mellem 1-14 år.

Ansøgningsskema findes på Mødrehjælpens hjemmeside eller man kan komme forbi butikken, Egedal centeret 65 og udfylde en ansøgning. Her står de frivillige i Mødrehjælpen klar til at hjælpe ved spørgsmål eller lignede. Man kan søge frem til den 1 november 2023. Herefter vil ansøgningerne gennemgås og senest den 24. november vil ansøgere få besked om julegave hjælpen er tilkendt via mail.

Julehjerte

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…