Opgave- og udbudsbasar: Vil du være leverandør til Egedal Kommune?

Opgave- og udbudsbasar:  Vil du være leverandør til Egedal Kommune?

Vil du være leverandør til Egedal Kommune? Så kom med til opgave- og udbudsbasar tirsdag den 17. januar fra kl 16-18 på Egedal Rådhus.

Hvert år har Egedal Kommune en række større og mindre udbud og opgaver som private leverandører kan byde ind på. Samtidig vil vi gerne samarbejde med lokale virksomheder, og fortæller hvordan man kan blive leverandør til kommunen.

Egedal Kommunes udbuds- og indkøbspolitik, som byrådet har vedtaget, har tre fokusområder: Bæredygtighed – Socialt ansvar – Vores lokale erhvervsliv. Hvad den betyder for dig som tilbudsgiver, kan du blive klogere på til dette møde.

Vi fortæller også om hvilke udbud og opgaver kommunen har i budgettet for 2023, og hvilke formelle krav vi stiller til virksomheder, der ønsker at blive leverandør til kommunen.

Undervejs er der mulighed for at netværke samt få forfriskninger, te/kaffe.

Dato: tirsdag den 17. januar 2023 kl. 16-18
Sted: Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Tilmeldingsfrist: søndag den 15. januar 2023 til erhverv@egekom.dk

Mødet er åbent for alle virksomheder, og det er gratis at deltage. Der bliver rig lejlighed til at møde medarbejdere i kommunen og stille spørgsmål til kommunens opgaver.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakt erhvervsteamet i Egedal Kommune på telefon 7259 6259 (Jon) eller 7259 7207 (Thomas).

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…