Opstart ØFC herresenior 2020

Opstart ØFC herresenior 2020

Det er endelig ved at være tid til at få pudset støvlerne for Ølstykke FC’s herreseniorafdeling, når årtiets første træning finder sted, lørdag d. 18. januar.

Dagen starter med morgenmad i klubhuset kl. 09:30 sammen med damesenior, hvorefter der afholdes et kort informationsmøde omkring opstarten og forventningerne til foråret. Der vil være træning i halvanden times tid på kunstbanen, hvor trænerne glæder sig til at se hvilken forfatning spillerne kommer tilbage i efter en lang, men velfortjent vinterpause.

Vi har givet os selv et fremragende udgangspunkt for forårssæsonen, og hvis vi skal gøre arbejdet færdigt, så bliver vi blandt andet nødt til at bygge flere elementer på i vores spil. Vores fokus i den første del af opstarten er at få løbet nogle kilometer og få en masse bold i pedalerne. Herefter vil vi bygge på med taktiske tiltag samt finpudse spillernes tekniske færdigheder. Den sidste del bliver den sværeste udfordring for trænerteamet, men vi må gøre vores bedste.

Tabellen lyver aldrig, og lige nu er det en fornøjelse at se på stillingen i serie 2, hvor vi ligger suverænt nummer 1. Men dummer vi os bare to kampe i foråret, så er vores forspring hentet, og alt det hårde arbejde i efteråret kan være spildt. Vi skal derfor arbejde endnu hårdere i foråret, samt blive ved med at have motivationen efter at vinde, og den fysiske og mentale tilstand er også noget vi i trænerteamet har fokus på i opstarten.

Vi glæder os meget til at komme i gang igen, og håber at se nogle af vores trofaste og støttende tilskuere til vores træningskampe, hvor vi skal møde alt fra et tophold i sjællandsserien til tophold i serie 2.
I næste uge annoncerer vi hvilke hold, som vi skal møde i opstarten og hvad vi gerne vil have ud af de respektive træningskampe. Vi ved at der er mange af vores fans som sidder derude og venter med at ligge weekendplaner til opstartsprogrammet er offentliggjort, så derfor teaser vi med at den første træningskamp spilles lørdag d. 1. Februar.

Til træningen d. 18. januar og træningerne fremefter, er alle nye såvel som tidligere spillere, der har lyst til at prøve sig af i Ølstykke FC mere end velkomne. Vi træner samlet i en seniortrup, hvor kombinationen af sammenhold, socialt samvær samt seriøsitet inden for de hvide kridtstreger er vigtige prioriteringer i truppen. Ligeledes har Ølstykke FC et af Nordsjællands bedste træning og kamp-faciliteter, og især grillmedisteren der kan købes på Scan Group Ølstykke Stadion tiltrækker mange tilskuere fra nær og fjern.

Til og med uge 7 træner vi på følgende tidspunkter:

Tirsdag kl. 18:30
Torsdag kl. 17:45

Har du interesse i at træne med, eller vil du høre nærmere omkring, er du velkommen til at ringe eller give besked til trænerteamet på følgende telefonnumre:

Nicklas Hansen: 28837939
Christoffer Støvring: 28348669

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…