Overlevelsesguide til teenagehormoner

Overlevelsesguide til teenagehormoner
Foredrag d. 20. og 21. maj 2015 for teenagere og deres forældre.
Hvad sker der egentlig i hovedet på din teenager? Og i kroppen? Hvornår har du sidst haft en fortrolig snak med ham eller hende? Om de tanker, teenagere tumler med: fra ensomhed og angst til kærlighed og sex?
Sanne Søndergaard kommer til Egedal Rådhus to dage i rap. Som en del af forebyggelsespakkerne har Sundhedstjenesten i Egedal booket en komiker med indholdet i orden. Hun blev kåret til årets feminist i 2014, og nu sætter hun sund kropsopfattelse på dagsordenen. Og frem for alt mental sundhed.

“FUCK NORMAAL”
Et tanke- og lattervækkende foredrag for teenagere – den 20. maj kl. 17.00 på Egedal Rådhus. Om ensomhed og angst. Om mobning og om at tage kampen op i stedet for at give op. Om alt det, de voksne ikke forstår, fordi de har glemt, hvordan det var. Om at tage livet alvorligt, selvom det ofte er til grin. Og om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal.
Fuck Normaal er et foredrag med dybde og humor om at være teenager og mærke livet sådan rigtigt for første gang.
Overlevelsesguide til teenagehormoner
Foredraget den 21. maj kl 19.30 henvender sig til forældre og voksne, der arbejder professionelt med unge.
Som voksen i teenagerens kølvand kan man ikke gøre meget andet, end at forsøge ikke at blive suget med ned i dybet af de mørke følelser. Man skal holde sig roligt oven vande og forsøge at støtte – samtidig med, at man selv er genstand for de værste angreb.
Komik med indhold
Der vil være snacks og drikkevarer til begge arrangementer på Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, tæt ved Egedal station. Læs mere om komik med indhold på hjemmesiden sannesondergaard.dk
For yderligere oplysninger kontakt Leder af sundhedstjenesten, Nina Kristensen Rasch på Nina.Rasch@egekom.dk eller telefon 7259 6734.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden