Overvældende modtagelse af det lokale initiativ om Egedal Julehjælp

Overvældende modtagelse af det lokale initiativ om Egedal Julehjælp

I torsdags skrev vi om et privat initiativ med Amalie Kleindienst og en lille gruppe, som igen i år, samler ind og deler julehjælp ud til værdigt trængende familier med børn i Egedal kommune. Her var det muligt at støtte op om julehjælpen. Det lokale initiativ har fået en overordentlig positiv modtagelse.
“Jeg blev så rørt, at jeg græd af glæde, da biler holdt i kø for at hjælpe….” fortæller Amalie.

Amalie Kleindienst

Amalie Kleindienst


Amalie har modtaget så mange søde mails, sms´er og beskeder fra folk, der gerne ville hjælpe og støtte med julehjælp til de trængte familier i lokalområdet.
Der kom folk forbi med julevarer, legetøj og gaver, og Amalie har haft meget travlt med både at koordinere, hente og handle.
“Det har rørt mig dybt og jeg er så stolt, af at være en del af Egedal. Vi hjælper familier, hvor julen var aflyst og erstattet af sorg, mørke og ensomhed. Vi står sammen og viser vores kærlighed og medmenneskelighed.”
I de sidste dage har Amalie haft travlt med at køre poser og pakker ud til familierne. Her er hun blevet mødt med stor taknemmelighed over det varme og hjertelige initiativ, som gør en stor forskel.
collage
Amalie har modtaget flere hilsner fra de familier de har afleveret julehjælp til:
“Jamen, hold nu op. Jeg er stadig nærmest helt chok – kan slet ikke huske hvornår vi sidst har haft så meget mad, godter osv. i huset. Af hjertet 1000 tak for alt, jeres omsorg, gavmildhed og dejlige væsen. I har reddet vores jul 120% og jeg vil være jer dybt taknemmelig hver eneste dag …….
Håber I vil viderebringe en dybt følt tak til alle involverede og jeg/vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et forhåbentlig lykkebringende nytår ❤️”
En anden hilsen:
“Kære Amalie og jer andre
Har nu sundet mig over den overvældende julehjælp som jeg netop har været heldig at få hjem Føler mig meget beæret og rørt til tårer af glæde.
Efter den flotte hjælp er det nu muligt for mig og mine 2 børn at komme nemmere igennem julen og den svære tid som det er for mig og mine børn da midlerne er meget små.  De få penge der var tilbage havde jeg brugt på min store søns medicin og derfor var julemaden ikke i nærheden af at blive købt.Derfor var det Inden jeg idag modtog hjælpen nærmest umuligt at se hvordan jeg sku komme igennem julen, på en fornuftig måde.
Mine to børn er ligeså helt overvældet over alt det mad der er kommet. Og siger: Nu blev det alligevel jul i år mor.
Jeg siger af hele mit hjerte MANGE TAK fordi i har gjort det muligt at se et lyspunkt i denne tid for mig og mine børn”
 
 
 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden