På besøg hos Ditlev-Rent.dk: Gazellepris efter øget fokus på miljøet

På besøg hos Ditlev-Rent.dk: Gazellepris efter øget fokus på miljøet

Det kan godt lade sig gøre at fokusere på et bedre miljø og samtidig vækste sin forretning. Det er Ditlev-Rent.dk et levende bevis på.

Virksomheden har arbejdet dedikeret på grønnere løsninger, og de to direktører Dionna & Christian Ditlev er stolte over, at de netop har modtaget deres første Gazellepris fra Børsen. Kunderne siger ja til miljørigtig rengøring!

Jeg er forbi til en snak…

Det er flere år siden jeg besøgte Ditlev-Rent.dk sidst. Dengang var de nystartede og havde til huse i Værebro Erhvervscenter.

Udvidelse

Ditlev-Rent.dk flyttede for halvandet år siden til større lokaler på Svalehøjvej i Ølstykke. De lejede sig ind i en del af Becher-Madsens bygninger og glæder sig over at have fået mere lagerplads og større kontorfaciliteter.

I takt med at virksomheden vækstede blev der også brug for mere plads – og i ét plan. Dermed spares både tid og mange løft, når der skal bæres rengøringsmidler og maskiner fra lageret.

Jeg ankommer til det nye domicil og i dag er det ikke to, men tre personer jeg bliver modtaget af. De er nemlig blevet tre i ledelsesteamet. Pia er “ny i familien” og er ansvarlig for alle privatkunderne. Hun har private kunder, som hun gør rent hos og har desuden opgaver på kontoret, hvor hun tager imod kundehenvendelser fra private. Pia laver også tilbud og har hele dialogen med potentielle private kunder og information til den aktuelle medarbejder.

“Hun er en gave for virksomheden”, bedyrer Dionna og Christian, der selv måtte headhunte Pia til jobbet. Hun passede simpelthen lige ind og har værdierne på rette sted.

Jeg elsker ægteparret Dionna og Christian for deres gode energi og entusiasme. De er godt selskab, når vi ses både i faglig og social sammenhæng i vores lokale erhvervsforening. Det er altid spændende at få dem til at fortælle om hvad der optager dem, når vi ses. De har en vedvarende vilje til forbedring og en stolthed af deres fag, som jeg synes fortjener spotlight!

I dag bliver jeg budt på lækre sandwiches lokalt fra Ølstykke-bageren imens vi snakker.

At gå forrest

Dionna og Christian er gift og de driver sammen Ditlev-Rent.dk, som består af omkring 24 dygtige medarbejdere. Ditlev-Rent.dk gør rent for både private, virksomheder og også offentlige kunder.

Jeg er fascineret af deres fortælling om også at arbejde i marken. Ægteparret insisterer på, at de selv skal have fingrene i rengøringsopgaverne hver eneste uge. De skal vide hvad deres medarbejdere arbejder med, så de dermed har den bedste dialog og forståelse både for deres medarbejdere og også deres kunder.

Hvis man som virksomhed ikke har hænderne i opgaverne, så kan det være nemt at love for meget, som ikke er realistisk i dagligdagen, og som dermed vil påvirke kundeoplevelsen. Dionna, Christian og Pia er som regel også med til at starte nye kunder op, så de kender opgavens omfang og kan rådgive både kunden og medarbejderen i forhold til opgavens udførelse.

“Det hænder også, at vi råder kunden til f.eks. at skifte et tæppe frem for at få renset det af os, fordi det bedre kan betale sig for kunden. God service er jo at kunden får det de har brug for – og nogle gange er det bedre at ”miste” en opgave frem for at tjene en skilling.” fortæller Dionna

En glad smiley fra Arbejdstilsynet efter besøg i november

Miljø på alle områder

Hos Ditlev-Rent.dk har der altid været et stort fokus på miljøet på alle områder: Både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø og miljøet i naturen.

Ditlev-Rent.dk skal være en god arbejdsplads med ordentlige vilkår for deres ansatte. Rengøringsbranchen har et blakket ry nogle steder, i forhold til arbejdsforhold og dumping af priser. Det har Ditlev-Rent.dk ønsket at gøre op med. Her er ordnede forhold for medarbejderne og virksomheden er medlem af arbejdsgiverforeningen Danske Service. I november havde Ditlev-Rent.dk for første gang besøg af Arbejdstilsynet, som gennemgik deres procedurer og tildelte dem en Grøn Smiley.

Der er flere fordele ved at vælge bæredygtige rengøringsprodukter. Både i forhold til at tænke på naturen, men i høj grad også med omtanke for medarbejderne der bruger midlerne i dagligdagen og derved undgår kontakt med skadelige stoffer.

Christian fortæller, at man sagtens kan have fokus på effektivitet samtidig med at man vælger bæredygtigt, da det at bruge grønne rengøringsmidler i dag er lige så effektivt som traditionelle rengøringsmidler. Ditlev-Rent.dk mener at vi alle bærer ansvaret for at skåne miljøet.

Der bliver også tænkt på miljøet, når det gælder udvalget af forbrugsvarer, som Ditlev-Rent.dk sælger. Disse er mærket med EU blomsten eller Svanemærkede. Det drejer sig eksempelvis om toiletpapir, køkkenrulle, håndklædeark, håndsæber, automatsæber, opvaskemiddel, maskinopvasketabs, afspænding, kaffe, køkkenklude, affaldsposer og sække.

På “transportfronten” bliver løbende udskiftet til el- og hybrid biler. Her er ydermere fokus på den praktiske planlægning af kundebesøg og medarbejdernes ruter, så man sparer både tid og brændstof i det daglige arbejde, ”mange bække små….”.

Gazellen har fået en fin plads

Kunder efterspørge grønne løsninger  

Ditlev-Rent.dk er glade for, at deres fokus på miljøet bliver modtaget positivt i markedet. Det er både privat- og erhvervskunder der efterspørger bæredygtighed og kvalitet.

Derfor var det også en særlig glæde, da posten kom med Børsens bevis på at det går godt for den lokale virksomhed. Deres allerførste GAZELLE!

Tiden er gået og jeg takker Pia, Dionna og Christian for både lokale sandwiches og en spændende snak. Jeg kører hjem med god energi fra et inspirerende besøg. Det gør mig glad, at lokale virksomheder tager ansvar og tænker på miljøet.

Stort tillykke med Gazellen og flot arbejde! 

Du kan læse mere om Ditlev-Rent.dk på deres hjemmeside: https://ditlev-rent.dk og kunne du tænke dig at få Ditlev-Rent.dk til at løse en rengøringsopgave for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt.

Ditlev-Rent.dk
Svalehøjvej 3
3650 Ølstykke
Tlf. 4243 0007
Mail: info@ditlev-rent.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…