På besøg hos Egedal Tagservice ApS

På besøg hos Egedal Tagservice ApS

Der var en hyggelig aktivitet og en god stemning, da jeg besøgte Egedal Tagservice ApS. De er for nyligt flyttet ind i nye lokaler på Frydensbergvej i Stenløse.

Julegaver til Damgårdsparkens beboere

Emrah er i fuld gang med at pakke ca. 50 fine julekurve med lækkerier til Plejecenter Damgårdsparkens beboere. De mangler bare cellofan inden de skal afleveres på mandag. – De ældre må gerne vide at vi tænker på dem her i julen, smiler Emrah.

Egedal Tagservice ApS har altid haft den filosofi, at de gerne vil give noget til lokalområdet. Jeg kan huske, at jeg for to år siden talte med Emrah i forbindelse med at de havde doneret en hjertestarter til Egedal Centret og Loppegiganten. De er også glade for at sponsorere nevøens fodboldhold i Ølstykke FC.

Jeg bliver budt en kop kaffe. Her er en god stemning, og en lun omgangstone. Et par af de unge mænd er på vej ud på opgave i lokalområdet, mens en anden er ved at få styr på den sidste finish på en reol, som skal bruges i de nyindrettede lokaler. Tonen er varm og med et glimt i øjet.

Personalet skal have det godt

Emrah giver mig en rundvisning. Det er ikke så lang tid siden de flyttede ind, og de har selv været med til at sætte lokalerne i stand og indrette både med lager, værksted, og et helt nyt stort kontor og et lækkert mødelokale. Emrah har installeret både fjernsyn og Playstation, så hans personale kan have det lidt godt, som han siger. Det betyder meget for ham, at personalet trives. Han vil gerne have at de gode folk han har, også er glade for at være her og bliver i firmaet, smiler han.

Han viser mig en ret avanceret massagestol, som simpelthen kan det hele. Når man bruger sin krop meget i løbet af en dag, så er det rart at få en god gang massage i stolen – og stolen er til fri for personalet. Emrah har 7 medarbejdere ansat i virksomheden og har overenskomst med 3F. Jeg kan konstatere, at der er sket noget siden sidst vi talte sammen. Da havde han lige ansat sin anden medarbejder – han har gjort det godt!

I kontoret er et fint pyntet juletræ, og i mødelokalet er der en hjemmelavet juledekoration. Det er Emrah, som har været i gang. Jeg spørger ham om han da holder jul, når han ikke er kristen. Det gør han ikke, men derfor kan man jo godt hygge om alle I andre, griner han.

Murer- og tømrerafdeling. 

Indtil for to år siden bestod hoveddelen af virksomhedens opgaver i tagrens & -maling og fliserens & imprægnering af bl.a. terasser og indkørsler, men med flere medarbejdere og også løbende uddannelse og kurser dækker opgaverne nu over alt der har med tag at gøre: tagrens, tagmaling, tagreparationer og nye tage.

Medarbejderne har været på tagskole i Norge, Polen og München, og sørger for at være opdateret på produkter og nyt indenfor faget.

I 2017 udvidede Egedal Tagservice med Murer- og tømrerafdeling. For Emrah var det en naturlig udvikling, eftersom opgaverne ligger op af hinanden, og det var rart at kunne løse hele opgaven uden under-entreprenører.

Det har også vist sig at være en god beslutning. Det er lykkedes at få flere store kunder, som bl.a. tæller ISS, Fitness World i Hjørring og Slagelse, de fleste Danske Bank på Sjælland, DEAS Ejendomme. De har bl.a. lavet næsten 10.000 kvm. tag i Greve Centret.

Desuden fortæller Emrah, at de vægter højt også at have lokale kunder – både virksomheder og private kunder sætter de en stor ære i at arbejde for.

At kunderne er tilfredse med virksomhedens arbejde vidner titlen som “Årets Håndværker” i  kategorien Tagmaler i 2018 om. Egedal Tagservice Aps blev oven i købet nomineret igen i 2019.

Det har været rigtig spændende at følge med på sidelinjen – og spændende at høre hvor meget der er sket siden jeg besøgte virksomheden sidst! 

Har du brug for en dygtig tagmand, så kontakt Egedal Tagservice 🙂

Egedal Tagservice ApS
Frydensbergvej
3660 Stenløse
Tlf. 50 84 68 68

Hjemmeside: http://egedaltagservice.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/EgedaltagserviceApS/

 

(Sponsoreret historie – Egedal Tagservice ApS er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…