På besøg hos RigtigHundemad Egedal i Stenløse

På besøg hos RigtigHundemad Egedal i Stenløse

“Kan du hjælpe mig med at vælge hvilke jeg skal have med hjem i dag, Loui?” Loui trasker godmodigt med og “dutter” med sin snude på en pose hundesnacks. “Tak Loui, så snupper jeg dem” siger manden og giver den store, logrende Golden Retriever en smagsprøve som tak for hjælpen.

Det er fast rutine fortæller Grethe, da manden er gået ud af butikken. Han er fast kunde, og Loui er den bedste ambassadør, for han ved skam godt hvordan han sælger varen bedst. Mange vil nok også sige, at Loui har fået enhver sulten retrievers drømmejob. Som at lade ræven vogte høns, men Loui misbruger skam ikke sit job. Han tager glædestrålende imod alle butikkens kunder – og til gengæld falder der ofte godbidder af til ham.

Jeg er på besøg hos RigtigHundemad Egedal på Helsevej i Stenløse. En helt almindelig hverdag midt på dagen.

Butikken byder på alt i naturlige snacks og foder til din bedste ven. Det handler om at give hunden det, som den oprindeligt fra naturens side har brug for, uden unødige fyldstoffer.

Kvalitet hitter!

Grethe åbnede RigtigHundemad Egedal på Havremarken i Værebro industrikvarter den 1. april 2014 og pr. 1. november 2015 flyttede forretningen ‘ind til byen’ på Helsevej og butikken har oplevet en fremgang gennem årene.

Det er oppe i tiden, at folk går op i sund kost og kvalitet. Det gør sig også gældende, når det handler om kæledyrenes foder, sundhed og trivsel. Hunden er et højt elsket familiemedlem, og dens sundhed er også kommet på familiens dagsorden.

Før i tiden var det “hudben” med tvivlsomt indhold af tilsætningsstoffer fra Kina, som størstedelen af alle hunde blev “forkælet” med. Nu er det langt mere moderne at interessere sig for hvad man forkæler sin bedste ven med, og hvad der er naturligt for en hund at sætte tænderne i. Den udvikling glæder Grethe.

Døren går og endnu en kunde kommer ind i butikken. Loui lunter glad kunden i møde med logrende hale. Han får nus bag ørerne og et kys på panden. Vi griner og kunden fortæller, at hun har savnet Loui og lige skulle ind og sige hej til ham og købe lidt godter med hjem til sin egen hund. Kunden fortæller, at efter hun er startet på at “BARFE” (fodre med råt kød), så oplever hun sin hund mere tilpas og at maven fungerer meget bedre. Den spiser med stor iver, i modsætning til tidligere.

Der kommer nye kunder i butikken, som Loui og Grethe betjener.

Max blev glad, da jeg kom hjem!

Det er så dejligt at opleve den hyggelige og varme stemning i butikken. Der er ingen tvivl om, at de kunder jeg har mødt i dag er glade for både det gode udvalg og den personlige betjening i butikken. Min oplevelse er, at Grethe har en fantastisk indlevelse i både hund og ejer, og man går derfra en god oplevelse rigere.

Jeg fik også selv et par gode personlige tips med hjem til lidt sjov træning med min egen Max – og en pose med forkælelses-snacks, som i den grad begejstrede, da jeg kom hjem!

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge butikken!

RigtigHundemad Egedal
Helsevej 3 B
3660 Stenløse

Tlf. 30 44 11 73
Hjemmeside: www.egedal.rigtighundemad.dk

Førsteklasses foder – både råt kød på frost, også kaldet  “BARF” og kornfrit kvalitetstørkost – Et kæmpestort udvalg af godbidder og tyggesager – Stort udvalg i tilbehør, udstyr og legetøj.

 

Sponsoreret historie – RigtigHundemad Egedal er virksomhedsmedlem på Vores Egedal. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…