På besøg hos RigtigHundemad Egedal i Stenløse

På besøg hos RigtigHundemad Egedal i Stenløse

“Kan du hjælpe mig med at vælge hvilke jeg skal have med hjem i dag, Loui?” Loui trasker godmodigt med og “dutter” med sin snude på en pose hundesnacks. “Tak Loui, så snupper jeg dem” siger manden og giver den store, logrende Golden Retriever en smagsprøve som tak for hjælpen.

Det er fast rutine fortæller Grethe, da manden er gået ud af butikken. Han er fast kunde, og Loui er den bedste ambassadør, for han ved skam godt hvordan han sælger varen bedst. Mange vil nok også sige, at Loui har fået enhver sulten retrievers drømmejob. Som at lade ræven vogte høns, men Loui misbruger skam ikke sit job. Han tager glædestrålende imod alle butikkens kunder – og til gengæld falder der ofte godbidder af til ham.

Jeg er på besøg hos RigtigHundemad Egedal på Helsevej i Stenløse. En helt almindelig hverdag midt på dagen.

Butikken byder på alt i naturlige snacks og foder til din bedste ven. Det handler om at give hunden det, som den oprindeligt fra naturens side har brug for, uden unødige fyldstoffer.

Kvalitet hitter!

Grethe åbnede RigtigHundemad Egedal på Havremarken i Værebro industrikvarter den 1. april 2014 og pr. 1. november 2015 flyttede forretningen ‘ind til byen’ på Helsevej og butikken har oplevet en fremgang gennem årene.

Det er oppe i tiden, at folk går op i sund kost og kvalitet. Det gør sig også gældende, når det handler om kæledyrenes foder, sundhed og trivsel. Hunden er et højt elsket familiemedlem, og dens sundhed er også kommet på familiens dagsorden.

Før i tiden var det “hudben” med tvivlsomt indhold af tilsætningsstoffer fra Kina, som størstedelen af alle hunde blev “forkælet” med. Nu er det langt mere moderne at interessere sig for hvad man forkæler sin bedste ven med, og hvad der er naturligt for en hund at sætte tænderne i. Den udvikling glæder Grethe.

Døren går og endnu en kunde kommer ind i butikken. Loui lunter glad kunden i møde med logrende hale. Han får nus bag ørerne og et kys på panden. Vi griner og kunden fortæller, at hun har savnet Loui og lige skulle ind og sige hej til ham og købe lidt godter med hjem til sin egen hund. Kunden fortæller, at efter hun er startet på at “BARFE” (fodre med råt kød), så oplever hun sin hund mere tilpas og at maven fungerer meget bedre. Den spiser med stor iver, i modsætning til tidligere.

Der kommer nye kunder i butikken, som Loui og Grethe betjener.

Max blev glad, da jeg kom hjem!

Det er så dejligt at opleve den hyggelige og varme stemning i butikken. Der er ingen tvivl om, at de kunder jeg har mødt i dag er glade for både det gode udvalg og den personlige betjening i butikken. Min oplevelse er, at Grethe har en fantastisk indlevelse i både hund og ejer, og man går derfra en god oplevelse rigere.

Jeg fik også selv et par gode personlige tips med hjem til lidt sjov træning med min egen Max – og en pose med forkælelses-snacks, som i den grad begejstrede, da jeg kom hjem!

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge butikken!

RigtigHundemad Egedal
Helsevej 3 B
3660 Stenløse

Tlf. 30 44 11 73
Hjemmeside: www.egedal.rigtighundemad.dk

Førsteklasses foder – både råt kød på frost, også kaldet  “BARF” og kornfrit kvalitetstørkost – Et kæmpestort udvalg af godbidder og tyggesager – Stort udvalg i tilbehør, udstyr og legetøj.

 

Sponsoreret historie – RigtigHundemad Egedal er virksomhedsmedlem på Vores Egedal. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…