På besøg i Clinic Care4You

På besøg i Clinic Care4You

Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Care4You kunne sidste år fejre 13 årsdag i Egedal Centret.

Jeg har inviteret mig selv på en snak…

Når kun det bedste er godt nok

Den bedste kaffe og chokolade blev jeg budt på 🙂

Jeg får en varm modtagelse, da jeg besøger klinikken en onsdag. Ayesha sender Rafi afsted efter byens bedste kaffe til mig: Peter Beiers latte med caramelsirup – den fås ikke bedre. “Vores gæst skal have det bedste!” smiler Rafi varmt, da han kommer tilbage.

Jeg føler mig virkelig taget godt imod og glæder mig til at blive klogere. Jeg er forholdsvis på bar bund, hvad angår min viden om skønhedsbehandlinger og heller ikke akupunktur kender jeg så meget til.

Eventyret begyndte på Frederiksberg

For Ayesha og Rafi begyndte deres eventyr på Frederiksberg. Her åbnede de klinik sammen i 2004.

Rafi tilbød behandlinger med akupunktur og hjalp sine kunder med mange forskellige problemstillinger: Barnløshed, stress, angst, smerter m.m.

Rafi forklarer at, det handler om ubalancer i kroppen, som man med placering af nåle kan afhjælpe. For at være en god akupunktør skal du være god til at forstå kroppen og dens signaler. Når man placerer nåle særlige steder, vil kroppen blive aktiveret og arbejde på højtryk, og det er dét akupunktur handler om. At man har viden om hvilke områder, der skal aktiveres alt efter problemstillingen.

I klinikken på Frederiksberg udførte Ayesha skønhedsbehandlinger. Ayesha er skinspecialist og er i front hvad angår både hudpleje og -behandlinger.

Parret fik i årenes løb en stor kundekreds.

I 1998 flyttede Ayesha og Rafi til Stenløse. De havde gennem noget tid kigget på huse rundt omkring på Sjælland, men da de en søndag var ude og se på et nyt byggeprojekt i Stenløse faldt de pladask for området. Her følte de sig hjemme – og de har været glade for at bo i Stenløse lige siden.

I 2008 flyttede de klinikken til Egedal Centret.

Kunder gennem mange år

Ayesha og Rafi glæder sig over både at have kunder, som har besøgt klinikken gennem alle årene og også nye kunder, der kommer til klinikken både fra nær og fjern. Deres behandlinger er efterspurgte.

Ayesha fortæller, at det for dem handler om høj faglighed og kvalitet med fokus på den enkelte kunde, og at det skal være en helt unik oplevelse at besøge klinikken.

Det er meget vigtigt, at give deres kunder en top-professionel service og behandlinger. Ayesha fortæller, at hun skaber helt særlige resultater inden for anti-age og acne med medicinsk biopeeling, kemisk peeling og kryoterapi.
Det er vigtigt, at møde kunderne med en personlig og nærværende kundeservice. Her er det altid den enkelte kundes hud og særlige behov der er i fokus.

Skræddersyede løsninger

For Ayesha og Rafi er det vigtigt, at der er plads til alle i klinikken og man føler sig hjemme. At skabe ro omkring kunden og lave skræddersyede behandlinger, der tilpasser sig den enkelte bedst muligt.

Hos dem er fokus på sundhed, hud og velvære, og de har flere års erfaring med at sammensætte programmer og forløb, der er tilpasset den enkelte. De gør sig stor umage for at give en personlig og nærværende service, hvor der bliver lyttet til den enkeltes ønsker og behov.

Skønhedsbehandlinger uden kirurgi

Ayesha er skinspecialist og står for klinikkens skønhedsbehandlinger: Ansigtsbehandlinger, hudslibning, kryobehandling og  Beauty Angel lysbehandling.

Da jeg spørger til hvad kryo-behandling er, fortæller Ayesha, at det er en ny og revolutionerende metode til fedtfjernelse, der giver umiddelbar og varig effekt. Uden brug af kirurgi. Man kan både få behandling på kroppen og i ansigtet. En Kryo ansigtsbehandling, kan gøre underværker for huden og kan med ganske få behandlinger få huden til at fremstå glat og opstrammet med fornyet friskhed.

Det er en meget efterspurgt behandling i klinikken.

Herudover har klinikken flere andre former for behandling. Eks. hudslibning, der kan opfriske huden og give den glød, og også afhjælpe ar som f.eks. stammer fra akne.

Akupunktur og massage med mange formål

De besøgende til Rafi kommer for hjælp til mange typer af problemer. Kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser. Han udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker bruger Rafi forskellige former for akupunktur, også i kombination med andre behandlingsformer.

Rafi fortæller, at mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende.

Han kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande med massage. Her er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage.

Tiden er ved at være gået, og jeg takker for et spændende besøg. Det er ikke sidste gang jeg besøger de søde mennesker Ayesha og Rafi i deres klinik.

Vil du vide mere om klinikken, kan du følge med deres Facebookside: https://www.facebook.com/care4youstenlosedk eller Instagram: https://www.instagram.com/care4youegedal/

Booking: https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=597

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at besøge klinikken eller ringe på tlf. 24 77 23 01.

Hos Care4You finder du et stort udvalg af dejligt afslappende wellness-behandlinger. F.eks. Cosmo Japnes, Lifting Massage, massage med varme lavasten m.m.
Care4You farver og retter også dine bryn og vipper, laver voksbehandlinger og lækker spa til hænder og neglebehandling med shellak.
Klinikken udfører også specialbehandlinger med fedtfrysning, behandling af hårtab, ældet hud, rynker, urenhed, acne, rødme og karsprængninger og pigmentation. Altid med fokus på det bedste resultat for klinikkens kunder. 

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…