På besøg i IT-Caféen på Smørum Bibliotek

På besøg i IT-Caféen på Smørum Bibliotek

Jeg har været på besøg på Smørum Bibliotek en torsdag mellem kl. 14 og 16. Et fantastisk tilbud, hvor du hver uge har mulighed for at komme forbi og få hjælp til dine it-problemer af et hold af frivillige it-vejledere.

Har du brug for hjælp i forhold til IT, computer, smartphone eller tablet, så kom forbi IT-Caféen og lad dem hjælpe dig. Det er helt gratis, og der er kaffe på kanden og som regel en småkage 🙂

IT-vejlederne kan f.eks. også hjælpe med at vise dig hvordan du kan bruge din Smartphone, ipad, Nemid eller f.eks. overførsel af billeder fra din telefon. I det hele taget tekniske spørgsmål af enhver art.

Holdet af IT-vejledere består af 8-9 frivillige, hvoraf størsteparten er mænd. Jeg bliver fortalt, at en del af dem tidligere har arbejdet meget med IT i deres arbejdsliv, og efter at de er stoppet på arbejdsmarkedet, hjælper de her i caféen og deler ud af deres erfaringer og viden.

Her er kompetencer af enhver art. Nogle er særligt gode til Apple-produkter, mens andre er skrappe til spørgsmål omkring IT-sikkerhed, Windows, Skype, iCloud og i det hele taget almindelige brugerspørgsmål. I It-caféen hjælper de med alle almindelige brugerspørgsmål, men holder sig fra at skille computerne og telefonerne ad.

Der er en livlig snak ved bordet, da jeg uanmeldt besøger IT-caféen. Stemningen er hyggelig. Caféen er godt besøgt og der er som regel fuldt hus.
En er ved at få hjælp til en computer, som melder om fejlmeddelelser, mens en anden bliver vist hvordan man kan bruge iCloud og iTunes. Her er mulighed for at sidde i ro og mag sammen med en frivillig og få hjælp.

Tilbuddet har eksisteret i 2½ år. Da de startede op var der et stort behov for hjælp omkring Nemid, da man dengang overgik til elektronisk post. Nu er spørgsmålene meget blandede. Lige fra starten har IT-caféen i Smørum været velbesøgt, og er det stadig.

IT-Caféen har åben på Smørum Bibliotek hver torsdag mellem kl. 14 og 16

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…