Paris-Barcelona tur med Ung Egedal

Skærmbillede 2015-02-13 kl. 12.50.05
Ung Egedal tager igen i år på deres meget populære tur i Sommerferien. Så skal I ikke selv på sommerferie eller er du interesseret i at rejse afsted med vennerne, eller måske på helt egen hånd for at skabe nye venskaber, så er denne tur med Ung Egedal lige noget for dig!
12 dages forrygende sommertur til Paris og Barcelona, hvor hovedparten af ferien er i Spanien! Camp Nou – FC Barcelonas stolte hjemmebane, Gaudi, Las Ramblas, badestrande, Waterworld, Eurodisney, Parc Asterix – ja det er blot nogle af oplevelserne.
Pris: 3650 kr.
Du får en bustur i lækker luksusbus, en dag i Parc Asterix nær Paris samt besøg i Eurodisney, ophold på campingplads med 2 måltider mad om dagen, udflugter til Barcelona samt andre småture. Vi overnatter på en dejlig campingplads i Blanes i telte, som I selv skal have med
67_1 barcelona-spain
Vi starter søndag eftermiddag den 28. juni fra Egedal, og mandag morgen lander vi ved Parc Asterix hvor vi bruger det meste af dagen, om aftenen går turen til Blanes på Costa Brava nord for Barcelona i Spanien. Her opholder vi os 8 dage med forskellige aktiviteter og afslapning, indtil vi drager mod Paris igen. Denne gang bruger vi dagen i Eurodisney. Hen på aftenen sætter vi atter kursen mod Egedal og lander her torsdag den 9. juli. Pauserne i Paris holdes udelukkende for at kunne overholde køre-hviletidsbestemmelserne.


Der vil deltage 3 medarbejdere fra Ung Egedal på turen.
Tilmeldingen er bindende, og i forbindelse med tilmeldingen betales 1. rate på 650 kr. Der bliver indkaldt til deltager- og forældremøde inden turen.
 
Tilmeldingsfristen for denne tur er: 01.03.2015
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…