Permanent eyeliner hos Clinique La Vie

Permanent eyeliner hos Clinique La Vie

Jeg er ikke helt ung længere. 47. Mine øjenlåg er blevet tunge, og når jeg de sidste år har brugt eyeliner og mascara, så har halvdelen siddet de helt forkerte steder sidst på dagen, uanset at jeg har brugt de allermest vandfaste produkter.
Det er jeg derfor stoppet med og har i stedet fået lavet vipper, men synes dog stadig at jeg mangler lidt farve om øjnene.

Jeg har derfor glædet mig! I dag skal jeg have tatoveret en permanent eyeliner hos Betina i Clinique La Vie i Egedal Centret.

Jeg elsker at kigge ind af vinduerne, når jeg går forbi klinikken i centret. Den er så stilfuldt indrettet, og jeg synes at der ser både tjekket og rart ud. Jeg får sådan lyst til at sidde i stolen, når jeg ser en kunde få lavet fine negle på vinduespladsen.

Jeg ankommer til klinikken i god tid. Sætter mig i loungeområdet, mens en anden kunde bliver ekspederet færdig. Stemningen er varm og hjertelig de to imellem, og jeg sidder og nyder den gode snak.

Nu er det min tur. Betina byder mig velkommen og viser mig ind i et behandlingsrum. Jeg fortæller, at jeg har glædet mig til at det i dag er min tur til forkælelse. Hun griner og forudsiger, at min behandling i dag ikke er den mest behagelige behandling hun tilbyder i klinikken. Til gengæld vil jeg glæde mig over det i flere år – vel og mærke hvis hun er dygtig med tatovørmaskinen. Jeg har set billeder af hendes flotte arbejde, så det sætter jeg min lid til!

På briksen

Jeg får en plads på briksen. Jeg spørger ind til hvordan behandlingen vil opleves. Jeg har før fået tatoveret mine øjenbryn, men har hørt at de to typer behandling ikke helt kan sammenlignes. Betina fortæller, at jeg først vil få bedøvelsescreme på, som skal virke i noget tid før behandlingen starter. Herefter vil det for de flestes vedkommende ikke gøre ondt. Jeg er ikke særlig ømskindet, så jeg er ikke nervøs.

Jeg får smurt bedøvelsescremen på øjnene, og så skal jeg bare ligge med lukkede øjne og slappe af.

Udenfor regner og rusker det i dag, og Ronja, klinikkens solstråle og hus-fe, stikker hovedet ind og spørger om ikke det er “Peter-vejr” i dag. “Jo, det er det uden tvivl”, er svaret tilbage. Vi skraldgriner, da jeg godt ved hvem Peter der bliver talt om. Ham Peter, vi alle kender, laver byens bedste chokolade!

Tiden med bedøvelsescreme bliver brugt på at motionere snakketøjet, og jeg får lejlighed til at spørge ind til klinikken.

En god arbejdsplads

Betina fortæller, at det er meget afgørende for hende, at stedet er en god arbejdsplads. En god arbejdsplads handler både om de fysiske rammer, det psykiske arbejdsmiljø og fagligheden.

Det var også en af årsagerne til at hun flyttede til Egedal Centret tidligere på året, og selvfølgelig også det større kundeflow.
Men det at hun og personalet kunne nyde det liv, der er i gaden. At man i sin pause kan gå ud og shoppe og kigge på butikker. Hun fortæller, at hun i sit tidligere arbejde både har prøvet at arbejde i et industrikvarter og også med City2 som nabo. De fysiske rammer med tæt til handlemuligheder havde stor betydning for hende, og gav hende glæde i hverdagen.

Det sociale er også vigtigt. At man kender hinanden og at der også er tid til at få snakket sammen. Hvert år tager klinikken på en årlig personaletur, hvor de rigtig bliver rystet sammen og får gode oplevelser sammen. Hun fortæller om julefrokost i Wallmanns og sjov i Escape Room.

De er 12 i klinikken. En del af pigerne er på nedsat tid og passer jobbet ind med f.eks. uddannelse. Det giver en fleksibilitet, også da flere kunder ønsker ydertider og weekend.

Når man besøger klinikken kan man også med det samme mærke den gode stemning der er. I dag kigger Ronja ind og hjælper med at fotografere mig, mens jeg ligger på briksen, og man kan ikke undgå at bemærke de humoristiske og lune kommentarer.

Jeg kan da også konstatere at den gode arbejdsplads ser ud til at smitte af på kundernes oplevelse. Klinikken vandt under corona i 2020 en pris indstillet af Lokalavisens læsere som “Månedens Butik”, og titlen som “Årets Fast Forward” blev klinikken tildelt blandt Dermalogicas autoriserede forhandlere.

Høj faglighed

For Betina er det altafgørende at fagligheden er i top, og at klinikkens personale er dygtige til deres arbejde. Hun sørger derfor løbende for uddannelse, træning og kurser. Bettina er en type, der brænder for sit arbejde og ikke kan lade være med at engagere.

Hun er hyret ind som ekspert og er med til at uddanne nye PMU-teknikere. Desuden har hun i en årrække været censor på Nordsjællands Kosmetologskole, og er i år blevet valgt ind i bestyrelsen i brancheforeningen for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere.

Hobbyen blev til fuld beskæftigelse

Det visuelle har altid ligget til Betina. Hun er oprindeligt uddannet grafiker, og har i en lang årrække arbejdet med opsætning af liebhaverbolig-annoncer til aviser og blade for ejendomsmæglere. Det job trivedes hun i, men da hendes datter er født med handicap, valgte hun at stoppe og hellige sig tid til familien.

For at holde sig lidt i gang gik Betina i gang med at uddanne sig. Det var meningen at det skulle være en hyggelig hobby, og det startede klinikken også med at være, da hun åbnede på Rådhus Alle i Ølstykke.

Betina har grebet de muligheder der har budt sig, og virksomheden har udviklet sig meget siden den spæde start. Det er 7 år siden klinikken åbnede, og der er i løbet af tiden sket meget.

Clinique La Vie er for mange kunder blevet deres lille skønhedsoase, hvor de kan blive forkælet i en god atmosfære. Betina blev så glad, da hun en dag overhørte en kunde tale i telefon “jeg er lige nede i klubben” var ordlyden og personen i den anden ende af røret vidste godt hvad “klubben” var. Det gav Betina en bekræftelse i, at hun har fat i det rigtige. At kunderne føler sig godt tilpas og at de føler at de “hører til”.

I dag er de 12 i klinikken, og hun får ofte henvendelser fra piger, der gerne vil være en del af teamet.

Tilbage på briksen…..

Jeg har fordybet mig helt i vores snak, og tatovørmaskinen har snart været i gang længe. Smerten er til at overse. Jeg vil faktisk slet ikke kalde det for smerte. Det mærkes som en smal tandbørste der børster mig stille på øjenlåget.

Vi har haft en lille snak om hvordan jeg gerne vil have at stregen skal være. Ikke helt tynd, men stadigvæk langs kanten på øverste øjenlåg, og nederst kun en lille skygge.

Jeg ligger bare med lukkede øjne og er opslugt af vores snak indtil arbejdet er gjort færdigt.

Jeg får et spejl i hånden og kan konstatere at Betina er lige så dygtig som jeg havde håbet. Den streg sidder lige i skabet. Nu skal jeg bare have bestilt en tid om 4-6 uger, hvor den lige skal tegnes op igen. Jeg får en lille vaseline-lignende smørelse, som jeg kan smøre på til natten for en god heling, og bliver fortalt at hævelsen vil forsvinde indenfor de første par dage.

Jeg takker for en rigtig god oplevelse og veludført arbejde – og spekulerer allerede på hvad min næste behandling skal byde på. Måske en wellness-behandling med massage kunne friste eller fine negle på vinduespladsen 🙂

Clinique La Vie
Egedal Centret 54 (Indgang C, stueetagen)
3660 Stenløse
Tlf. 60 71 12 47
Du kan læse mere om behandlinger og bestille tid online via hjemmesiden: http://www.clinique-la-vie.dk

Skønne Ronja

 

(Sponsoreret historie – Clinique La Vie er virksomhedsmedlem på Vores Egedal)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…