Peter Beier Chokolade udvider med cafébutik i Egedal Centret

Peter Beier Chokolade udvider med cafébutik i Egedal Centret

Nu er der gode nyheder på vej for alle Egedals chokolade-elskere, og de mange der har savnet muligheden for en god brunch eller tapas i Egedal Centret.

Peter Beier Chokolade har overtaget nabolokalet, der tidligere husede interiørbutikken By Buhl & Co. Ombygningen og udvidelsen er gået i gang, og forventeligt kan du glæde dig til åbningen af en lækker og nyindrettet cafébutik allerede i starten af oktober måned.

Jeg bliver budt velkommen i den indbydende Peter Beier Butik af den altid imødekommende og smilende butikschef Celine.

Jeg får lov at sætte mig ind i baglokalet, mens Celine brygger mig en kop velsmagende latte med vanillesirup  – og sætter en lille tallerken med Peter Beier Chokolade af de bedste slags på bordet. Uhm, så kan man ikke ønske sig noget bedre! “Måske vi skulle holde møder lidt oftere”, griner jeg.

Jeg glæder mig, for jeg er blevet forberedt på at der er spændende nyt jeg skal høre om – og jeg bliver på ingen måde skuffet!

Celine løfter sløret for at Peter Beier udvider deres chokoladebutik i Egedal Centret med en ny, stor og flot cafe, som forventes at stå klar allerede til oktober.

Alt hvad et chokoladehjerte begærer

Den nye café vil forkæle Egedal Centrets besøgende med alt hvad deres chokoladehjerter begærer. Menukortet kommer til at byde på både chokoladebrunch, chokoladetapas, afternoon tea og selvfølgelig de velkendte chokoladeæsker og løsvægt som vi allerede kender så godt.

Caféen vil få plads til ca. 40 siddepladser indendørs, og udenfor vil der ligeledes være borde.

Cafékonceptet er forholdsvis nyt. Der findes i øjeblikket tre Peter Beier Cafébutikker i indre København og en i Malmø. Og nu er det altså Egedal, der kan glæde sig over en café for livsnydere!

Mine tænder løber i vand, da jeg siger farvel til Celine, mens jeg glæder mig til at nyde en storslået chokoladebrunch i Egedals allerhyggeligste indkøbscenter til oktober!

Se videoen – Vi kan bl.a. glæde os til en chokoladebrunch som denne:

 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden