Peter Beier Chokolade udvider med cafébutik i Egedal Centret

Peter Beier Chokolade udvider med cafébutik i Egedal Centret

Nu er der gode nyheder på vej for alle Egedals chokolade-elskere, og de mange der har savnet muligheden for en god brunch eller tapas i Egedal Centret.

Peter Beier Chokolade har overtaget nabolokalet, der tidligere husede interiørbutikken By Buhl & Co. Ombygningen og udvidelsen er gået i gang, og forventeligt kan du glæde dig til åbningen af en lækker og nyindrettet cafébutik allerede i starten af oktober måned.

Jeg bliver budt velkommen i den indbydende Peter Beier Butik af den altid imødekommende og smilende butikschef Celine.

Jeg får lov at sætte mig ind i baglokalet, mens Celine brygger mig en kop velsmagende latte med vanillesirup  – og sætter en lille tallerken med Peter Beier Chokolade af de bedste slags på bordet. Uhm, så kan man ikke ønske sig noget bedre! “Måske vi skulle holde møder lidt oftere”, griner jeg.

Jeg glæder mig, for jeg er blevet forberedt på at der er spændende nyt jeg skal høre om – og jeg bliver på ingen måde skuffet!

Celine løfter sløret for at Peter Beier udvider deres chokoladebutik i Egedal Centret med en ny, stor og flot cafe, som forventes at stå klar allerede til oktober.

Alt hvad et chokoladehjerte begærer

Den nye café vil forkæle Egedal Centrets besøgende med alt hvad deres chokoladehjerter begærer. Menukortet kommer til at byde på både chokoladebrunch, chokoladetapas, afternoon tea og selvfølgelig de velkendte chokoladeæsker og løsvægt som vi allerede kender så godt.

Caféen vil få plads til ca. 40 siddepladser indendørs, og udenfor vil der ligeledes være borde.

Cafékonceptet er forholdsvis nyt. Der findes i øjeblikket tre Peter Beier Cafébutikker i indre København og en i Malmø. Og nu er det altså Egedal, der kan glæde sig over en café for livsnydere!

Mine tænder løber i vand, da jeg siger farvel til Celine, mens jeg glæder mig til at nyde en storslået chokoladebrunch i Egedals allerhyggeligste indkøbscenter til oktober!

Se videoen – Vi kan bl.a. glæde os til en chokoladebrunch som denne:

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…