Peter Larsen fra Butik Thorben har 40 års jubilæum den 1. oktober 2023.

Peter Larsen fra Butik Thorben har 40 års jubilæum den 1. oktober 2023.

Den 1. oktober 1983 trådte han ind i Pers Herremagasin for første gang. Første dag på sin nye læreplads, der viste sig at blive begyndelsen på et langt eventyr. Dengang havde han ikke lige forestillet sig, at han skulle stå her i dag med flag i forretningen, som nu hedder Butik Thorben, og fejre 40 års jubilæum, men sådan er det blevet, for Peter elsker sit arbejde og alle de gode mennesker, han er i kontakt med hver eneste dag..

20230926_134429En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Peter er, at han er så positiv og hjælpsom, når jeg besøger ham i butikken. Hver eneste gang jeg træder ind ad døren, bliver jeg mødt af et smil og følelsen af at være velkommen. Han er en mand, som man føler sig i godt selskab med. Lydhør overfor hvad man som kunde har brug for hjælp til, og når jeg forhører mig hos kunderne i butikken, så sætter de pris på Peters evne til at vejlede og at man altid kan finde hvad man søger i butikken….”og så har han styr på størrelser”. Her skal du ikke i prøverummet mange gange, før du finder den rigtige størrelse og pasform.

Habitten passer

Peter har en særlig forkærlighed for habitter og er oplært i hvordan en habit sidder korrekt. Derfor vægter han også højt, at du altid kan blive iklædt en habit der passer i hans butik. Han oplever ofte, at kunder besøger ham, efter at have været på jagt efter en habit i en af de større byer, uden held, fordi man i mange forretninger kun fører de smalle modeller, hvor mange kunder i virkeligheden efterspørger den klassiske habit.

5939 (1)Et nostalgisk tilbageblik

Der har været mange sjove oplevelser gennem tiden og han bliver da også en smule nostalgisk, når vi i samtalen snakker om tidligere tider og også hans gode personale gennem tiden. Rigtig mange af ”de gode gamle” har han stadig kontakt med og han har også flere af ”drengene”, som han stadig kan ringe til, når der er brug for hjælp til en vagt. Så træder de scenevant ind i butikken, som at komme hjem. Det glæder han sig over.

For at kunne overleve i så mange år, i en branche med hård konkurrence, er der brug for at være smidig og følge med udviklingen. Butikken har fulgt med kundernes eferspørgsel og har hele tiden haft fokus på at spejle kunderne i gadebilledet. Dvs. at være lydhør og leveringsdygtig i det de lokale efterspørger. Peter sammenligner det med at lave et stort puslespil. At finde den helt rette sammensætning af mærker og udvalg i butikken.
Hvor man i storbyerne har koncept-butikker, så gælder det herude om at kunne være leveringsdygtig i det kunderne efterspørger, og der er ikke kundegrundlag nok til at have hele konceptbutikker, når man bor ”lidt ude i provinsen”. Her afspejler butikken gadebilledet i centret og det er mangfoldigt.

Butikken har haft vokseværk i årene der er gået og er blevet 4 gange så stor som for 40 år siden. Så sent som i efteråret 2022 udvidede butikken med 70 kvm. Han har slet ikke gjort det så tosset ham Peter, kan jeg konkludere!

20230926_134203Kåret som ”Sjællands Bedste Levi´s-forretning”

I baglokalet henter Peter en kæmpestor bog. Det var en Levi´s konkurrence som butikken deltog i og vandt i de gode 90´ere! To nye Levi´s modeller skulle lanceres – og Levi´s lanceringer var dengang nogenlunde ligeså hypede, som da de første modeller af Iphone udkom eller den nye version af FIFA til Playstation med festfyrværkeri og lange køer foran butikkerne.  Levi´s var på alle unge menneskers ønskesedler!
Butikken fik den lokale bilforretning med på idéen om, at køre gennem hele centret i en amerikaner-bil og aflevere de nye modeller, mens kunderne stod i kø udenfor og ventede på at få lov at købe de nye modeller. Der var arrangereret et helt særligt event med modeshow og masser af sjov og spas. Butikken vandt konkurrencen og Peters gode kollega, som havde stået bag planlægningen af konkurrencen vandt en rejse til USA, samtidig med at Stenløse-butikken blev udnævnt  til ”Sjællands Bedste Levi´s-forretning”.

20230926_134355

Billeder fra Levi´s event med modeshow og lokale modeller.

Peter fortæller også med et stort smil, at de på et tidspunkt havde hele butikkens loft ”tapetseret” med kundepostkort fra hele verden – ligesom de også fik kunderne til at tage billeder med butikkens poser fra kundernes feriedestinationer.

Kunder i flere generationer

Peter glæder sig over den store opbakning butikken altid har fået. Han synes også, at det er sjovt at han har kunder, som han følger i flere generationer. For år tilbage var det far og søn, der kom i butikken. Nu er det også den nye generation, som han havde den glæde at klæde på til konfirmationen. Dem er der flere af, og forleden kunne han byde en af de yngre skud på stammen velkommen som medhjælper i butikken, fortæller han.

En måned med gode tilbud

Peters jubilæum bliver fejret med manér i butikken. Fra denne uge og i hele oktober måned vil der være uge blive annonceret nye tilbud i anledning af de 40 år.

Herfra skal lyde et stort og varmt tillykke med de første 40 år – vi glæder os til mange flere! 

20230926_134739

Da “Mads Skjern” kiggede forbi

384071901_832357765279389_3708931906999112313_n

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…