Portræt af et lokalt talent: Christian Iversen

Portræt af et lokalt talent: Christian Iversen

Christian Iversen er snart koncertaktuel i musicalen “1929 – En Gangster Musical”. Christian Iversen medvirker som Felix (håndlanger). Udover at være verdens hurtigste på et sportsløbehjul er Christian også en dygtig sanger.
Musicalteatrets “1929 – En gangstermusical” har danmarkspremiere d. 9.-18. april 2015 på Folketeatrets Store Turnéscene, København.
Christian er Ganløse dreng som lige pt har byttet G ud med V = bor i Vanløse i en stor lejlighed sammen med 3 andre drenge som han har gået i skole med siden 1.klasse. 2 af dem er også meget musikalske. Af og til optræder de i Christians band Sons of Iver. Christian er halvtids musik- og engelsklærer på Hampelandskolen. Herudover tager han undervisning i sang, dans og drama. Lige nu er det meget heftigt med masser af prøver op til musicalen. Christian deltog også i “Danmark har talent” sammen med Danseskolen Frederiksberg.
Christian Iversen satte i 2012 en fantastisk verdensrekord på distancen 400m på sportsløbehjulet. Tiden 42,69 sek er ikke siden overgået.
Han har verdensrekorden på 400m Sportsløbehjul både for seniorer og juniorer samt VR på 500m indendørs sat i Ballerup Super Arena hvor han deltog i 6 dages Løbet 2012. VR på 500m: 50,77 sek. Junior rekorden på 400: 44,98 sek sat på Greve Stadion i 2010.

Omkring samme tid fandt Christian ud af at han havde talent for at synge. Først på gymnasiet og senere i Egedal Musikskoles stoer musical succes “happines Is A Warm Gun” som blev opført i 2014.
Christians sangrepertoire spænder vidt.

Her en fortolkning af Haldan Rasmussens “Noget om Helte”

 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden