Portræt af et lokalt talent: Christian Iversen

Portræt af et lokalt talent: Christian Iversen

Christian Iversen er snart koncertaktuel i musicalen “1929 – En Gangster Musical”. Christian Iversen medvirker som Felix (håndlanger). Udover at være verdens hurtigste på et sportsløbehjul er Christian også en dygtig sanger.
Musicalteatrets “1929 – En gangstermusical” har danmarkspremiere d. 9.-18. april 2015 på Folketeatrets Store Turnéscene, København.
Christian er Ganløse dreng som lige pt har byttet G ud med V = bor i Vanløse i en stor lejlighed sammen med 3 andre drenge som han har gået i skole med siden 1.klasse. 2 af dem er også meget musikalske. Af og til optræder de i Christians band Sons of Iver. Christian er halvtids musik- og engelsklærer på Hampelandskolen. Herudover tager han undervisning i sang, dans og drama. Lige nu er det meget heftigt med masser af prøver op til musicalen. Christian deltog også i “Danmark har talent” sammen med Danseskolen Frederiksberg.
Christian Iversen satte i 2012 en fantastisk verdensrekord på distancen 400m på sportsløbehjulet. Tiden 42,69 sek er ikke siden overgået.
Han har verdensrekorden på 400m Sportsløbehjul både for seniorer og juniorer samt VR på 500m indendørs sat i Ballerup Super Arena hvor han deltog i 6 dages Løbet 2012. VR på 500m: 50,77 sek. Junior rekorden på 400: 44,98 sek sat på Greve Stadion i 2010.

Omkring samme tid fandt Christian ud af at han havde talent for at synge. Først på gymnasiet og senere i Egedal Musikskoles stoer musical succes “happines Is A Warm Gun” som blev opført i 2014.
Christians sangrepertoire spænder vidt.

Her en fortolkning af Haldan Rasmussens “Noget om Helte”

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…