Hardenberger Skilte er hele Egedals professionelle skiltefirma, de er leveringsdygtige i alle former for skilte, facadeskilte, bildekorationer, udstillingsbannere, byggepladsskilte, bannere til stilladser og meget mere.

Firmaets kunder er alle små som store virksomheder og butikker fra hele landet.

 

Hardenberger Skilte tilbyder, at komme ud til kunden og tale design og skilte størrelser, der udarbejdes altid forslag til designet. Først når design og priser er godkendt, sætter de i produktion. Hardenberger Skilte klarer selvfølgelig både opsætning og montering af skilte og tekst i hele landet.

Hardenberger Skilte er ejet af Kurt Nielsen, som han købte og overtog i 2010, efter at have været ansat i firmaet i 21 år. Kurt har boet i Ølstykke siden 1987 og har et rigtig godt kendskab til lokalområdet og de lokale virksomheder.
Kurt kan sit håndværk helt fra bunden, idet han siden 1978 har lavet skilte. Han var tidligere ansat ved Københavns ældste skiltefirma, hvor man håndmalede skilte og lave forgyldninger.
En sjov historie er, at til Simon Spies´ bryllup malede Kurt nodelinjer på hele siden af det fly, der blev brugt til playboyens polterabend.

I dag foregår det meste på computer, her er valg af materialer en meget vigtig del og forskellen på, om du får et kvalitetsprodukt med det helt rigtige udtryk og holdbarhed eller en ringere kvalitet, som man oftest får ved at handle på nettet.
Hos Hardenberger Skilte er god rådgivning og vejledning en selvfølge, så kunden får det helt rette produkt til formålet.

Læs mere på www.hardenberger.dk
Facebook: www.facebook.com/hardenberger.skilte?fref=ts

Hardenberger Skilte ApS
Svalehøjvej 5, lejemål 22
3650 Ølstykke
Tlf. 47 17 59 75
E-mail: post@hardenberger.dk

1 Review for Hardenberger Skilte

pernille96

1 anmeldelser

Altid god service og kvalitet i top

5/ 5

Hardenberger Skilte kan på det varmeste anbefales. Jeg har både fået lavet bildekoration, tryk på tøj, vinduesfolie og visitkort hos Kurt fra Hardenberger Skilte. Fagmænd til fingerspidserne og altid super service.

Var bedømmelsen...?

Anbefal lokal - Fortæl om din gode oplevelse af stedet her :-)

Hvor mange stjerner ønsker du at give?

angry
crying
sleeping
smily
cool
Find fil

building Ejer du eller er du ansvarlig for dette sted? Anmod om overdragelse. Anmod om overdragelse.

Anmod om rettigheder til dette sted