Har du problemer med
• Nakke- og skulder-spændinger?
• Stress, uro eller anspændthed?
• Bækken- og lænde-smerter?
• Eftervirkninger efter piskesmæld?
• Hovedpiner?
• Muskelspændinger?
• el lign.
– så kontakt Charlotte på 28187951 og hør nærmere om de behandlinger hun tilbyder, og om hvordan hun kan hjælpe dig.


Siden 2011 har Charlotte Fauth drevet egen klinik i Slagslunde, hvor hun tilbyder Kranio Sakral Terapi og Bindevævsteknik til alle voksne, ældre og børn over 13 år i klinikken eller i eget hjem. Herudover er Charlotte også uddannet Kranio Sakral Teapeut til Hest og Hund, og kører ud og behandler heste og hunde i stalden/hjemmet – læs mere om dette på hjemmesiden.

Hvordan foregår en behandling? Charlotte fortæller:
“Behandlingen foregår på en briks, hvor man primært ligger på ryggen. Mht. påklædning, foregår behandlingen påklædt, men det er bedst at man ikke har en højhalset bluse eller stive arbejdsbukser på – så en T-shirt og almindelige bløde bukser eller strømpebukser vil være optimalt.

Selve behandlingen foregår med lette tryk på kranie og krop, og langt de fleste oplever en dyb form for afspænding under behandlingen. Ind imellem forklarer jeg lidt om hvad jeg gør og spørger lidt til hvordan det føles – hvis man får lyst til at spørge om noget, spørger man bare – men ellers er det bare en stund hvor man kan koble helt af og blive afspændt i ro og fred, og slappe af til den dejlige sagte afspændingsmusik der stille spiller i baggrunden.
Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af omstændighederne, men normalt anbefaler jeg min. 3 behandlinger med ca. 7-14 dages mellemrum, for at give kroppen mulighed for at korrigere og balancere sig. En behandling tager ca. 1 time, dog ca. 1 time og 15 min første gang”

Priser i klinikken:
Første behandling koster pt. 500 kr. og varer 1 time og 15 min. – efterfølgende behandlinger koster pt. 500 kr. pr. gang og varer 1 time. Man kan også købe behandlingspakker: 3 x for 1400 kr. og 5 gange for 2300 kr.

Du kan læse mere om hvad Kranio Sakral Terapi og Bindevævsteknik er og hvad der er positive erfaringer med at afhjælpe på Charlottes hjemmeside www.kst-fauth.dk eller besøge Charlotte på facebook og få gode tilbud og ny viden til gavn for dig og dine dyr.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kranio-Sakral-Terapi-og-Bindev%C3%A6vsteknik/493341794028015
Hjemmeside: www.kst-fauth.dk

Kranio-Sakral Terapi v. 
Charlotte Fauth
Egetoften 2,
Slagslunde
3660 Stenløse

Tlf: 28 18 79 51

Anbefal lokal - Fortæl om din gode oplevelse af stedet her :-)

Hvor mange stjerner ønsker du at give?

angry
crying
sleeping
smily
cool
Find fil

building Ejer du eller er du ansvarlig for dette sted? Anmod om overdragelse. Anmod om overdragelse.

Anmod om rettigheder til dette sted