Program for dronningebesøg i Egedal

Program for dronningebesøg i Egedal

Mangfoldigt program for H.M. Dronningens besøg
Programmet for H.M. Dronningens besøg i Egedal Kommune den 18. november spænder vidt – fra indvielsen af det nye rådhus og sundhedscenter til visit i en miljøvenlig børnehave og en udflugt til oldtidslandskabet ved Værebro Å
Hendes Majestæt Dronningen indvier ikke bare Egedal Rådhus og Sundhedscenter tirsdag den 18. november, men besøger i løbet af dagen en række institutioner, steder og seværdigheder i den nordsjællandske kommune Egedal.

Det kongelige besøg begynder officielt kl. 10.00, når borgmester Willy Eliasen og Egedal Byråd modtager Dronningen på Dronning Dagmars Vej 200 – lige ved Egedal Station.
– Jeg ser meget frem til at tage imod Hendes Majestæt Dronningen i vores nye flotte rådhus og sundhedscenter, og glæder mig næsten endnu mere til at vise hende rundt i kommunen. Vi har bestræbt os på at skabe et meget alsidigt og vedkommende program, der viser mange forskellige facetter af dét at være en kommune; herude, hvor naturen møder hovedstaden, siger borgmester Willy Eliasen.

Børnekor og vægdekoration

På rådhusets Borgertorv bliver Dronningen budt velkommen af et stort børnekor fra Egedal Musikskole, hvorefter Willy Eliasen holder en velkomsttale i byrådssalen og overækker Egedal Kommunes gave.
Efter velkomsten vil Dronningen afsløre kunstneren Malene Landgreens 50 kvadratmeter store vægmaleri på Borgertorvet, tæt ved atriumtrappen, der fører op til husets øvrige kontoretager og 4. sal, hvor rundturen på rådhuset og sundhedscenteret fortsætter.

Værksteder og miljøvenligt børneliv

Efter en time kører Dronningens vogn ‘Krone 1′ via Bryggertorvet og Københavnsvej ud til beskæftigelsesprojektet Jobbroen i Ølstykke, hvor Dronningen besøger tre værksteder, der danner rammen for de omkring 50 borgere, der dagligt har brug for hjælp til at komme videre.
Herefter kører kortegen videre via Frode Fredegods Vej og Stengårdsskolen til daginstitutionen Vandfaldet, der ligger i klimabydelen Stenløse Syd. Her arbejder pædagogerne med at inddrage miljøet i børnenes læring og udvikling i hverdagen.
Ved middagstid kører Dronningen tilbage til rådhuset via Krogholmvej, Ring Syd og Bækkegårdsskolen for at spise frokost med 90 særligt indbudte gæster.

Ådal og sjælden middelalderkirke

Omkring klokken 13.30 forsætter Dronningens besøg i Egedal med en 12 kilometer lang tur, der går via Dam Holme, Stenløse Privatskole, Egedal Gymnasium og Frederikssundsvej ud til landsbyen Veksø, hvor kortegen passerer Genforeningsstenen, tæt ved Veksø Skole.
‘Krone 1′ fortsætter derfra ad Frederikssundsvej og Smørumvej ud til Kong Svends Høj. Her besøger Dronningen udstillingsplatformen ‘Panoptikon’, hvorfra der er udsigt over oldtidslandskabet Værebro Ådal.
Dronningens besøg i Egedal slutter i den sydligste del af Egedal. Kortegen kører via Smørumnedrevej, Råbrovej og Søagerskolen til den smukke Ledøje Kirke, der blev opført i 1200-tallet og som med sit dobbelte kirkerum er den eneste af sin slags i Norden.
Klokken 14.30 tager borgmester Willy Eliasen afsked med Dronningen.
Kilde: Egedal Kommunes hjemmeside

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…