Projekt Faunastriber i Egedal – Tilmeldingsfrist 6. april for landmænd, der ønsker at være med.

Projekt Faunastriber i Egedal – Tilmeldingsfrist 6. april  for landmænd, der ønsker at være med.

Faunastriber er et af de projekter, som Egedal Kommune selv har gang i for at støtte op om de “vilde aktiviteter”. Projektet øger biodiversiteten og naturværdien i agerlandet i 7 nordsjællandske kommuner.

Den 6. april er der tilmeldingsfrist for landmænd, der ønsker at være med.

Egedal Kommune og Nordsjællands Landboforening (NOLA) går igen i år sammen om at tilbyde kommunens landmænd faunastriber. En faunastribe giver nye levesteder i og omkring marken til gavn for både dyr, fugle og insekter i agerlandet og medvirke til at øge biodiversiteten.

Egedal Kommune betaler for frøblandingerne og landmanden betaler for at få sået faunastriber på sin mark. Som noget nyt kan man i år vælge enten et-årige faunastriber eller fler-årige faunastriber:

  • et-årig faunastribe er for dig, som kun vil have faunastribe et år eller du ønsker at kunne omlægge faunastriben til en anden lokation til næste år. Striben indeholder mange nektar- og pollerige planter, som giver insekterne gode fødemulighederne. Frøblandingen er 100% økologisk certificeret.
  • fler-årig faunastribe er for dig, som ønsker faunastriben udlagt samme sted i flere år. Denne stribe består af hjemmehørende planter, som ud over at være føde for både insekter og agerfugle også tilbyder yngle-steder og overvintring. Denne frøblanding er ikke økologisk.

FNola har udgivet en informationsfolder om projektet. Se den her: https://nola.dk/wp-content/uploads/2021-Faunapletter-brochure_fin.pdf

Tilmeldingsfrist er den 6. april 2021. Se mere her: https://nola.dk/nordsjaellandske-faunastriber/

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…