Rebeccas praktikperiode på EgedalForum

Rebeccas praktikperiode på EgedalForum

Af Rebecca Beatrix Alwert Kozma
Baggrund:
Jeg hedder Rebecca Beatrix Alwert Kozma, jeg er 15 år gammel, og går i 9. klasse på Byskovskolen i Ringsted, 4100.
Jeg bruger høreapparater. Da jeg var omkring et år, fik mine forældre konstateret af lægen at jeg ikke kan høre ligesom andre, så jeg skal bruge høreapparater resten af mit liv. Mine venner/veninder støtter og hjælper mig altid, når det kommer til min hørelse, jeg vil ikke kunne klare det uden dem. Og takket være min familie og min egen styrke har jeg kæmpet, og i dag kan jeg være stolt af at jeg klarer det godt.
Fremtid:
Til næste år er min plan at jeg skal starte på Tølløse Efterskole, og derefter skal jeg på Egedal Gymnasium i 3 år. Jeg glæder mig meget til at gå min fremtid i møde, og møde en masse nye mennesker. Og derefter tænker jeg at søge ind på Journalisthøjskolen i Århus.
Karriere:
Jeg drømmer om at blive journalist, da jeg elsker at skrive! Jeg interesserer mig for at skrive om spændende og vigtige ting som andre kan bruge i deres hverdag. Det jeg skriver skal kunne hjælpe andre.
Forløb på EgedalForum:
På min skole skulle jeg finde en praktikplads i uge 41. Denne uge fandt sted hos Pernille Bloch Madsen, som er en super sej kvinde, som selv har opfundet og dannet www.Egedalforum.dk. Jeg startede mandag med at være sammen med Mette Larsen, som er virkelig dygtig til at skabe kontakter. Hun arbejder som konsulent for EgedalForum.
Jeg blev utrolig inspireret af Pernilles styrke til at starte noget fra bunden, og komme så langt. Jeg synes personligt at EgedalForum.dk er en fantastisk idé og god hjemmeside. Den er overskuelig og nem at finde rundt i. Selve konceptet er også rigtig godt, folk samles til de forskellige arrangementer, og dét styrker fællesskabet. Jeg har helt klart fået en god forklaring af hvordan det er at styre sådan en god hjemmeside, som Pernille står for.
I min praktikuge skulle jeg den første dag forberede et interview med Andreas om hans sportsgren. Jeg skulle finde på de spørgsmål jeg ville stille ham, selv stå for interviewet, og efterfølgende skrive historien.
Herefter fik jeg ansvaret for at lave halloween-tema. Finde på idéer til hvad temaet kunne indeholde, og har skrevet artiklerne. Jeg har også stået for at finde aktiviteter i efterårsferien.
Det fik jeg ud af forløbet:
Pernille har vist mig, at man ikke behøver at være i en stor virksomhed. Man kan gøre som hende, starte det helt fra bunden og så bevæge sig op stille og rolig. På denne måde styrer du også arbejdet selv, du er din egen chef, i stedet for at indordne sig efter andres krav. Det kræver dog en del arbejdstid og en masse kreative indstillinger, og man skal også huske på at man kan være uheldig, at ens egen virksomhed ikke kommer op at stå.

Jeg fik et rigtig godt indblik i, hvordan Pernille og Mettes hverdag foregår, der sker noget nyt hver dag, det er aldrig det samme. Det var en spændende uge, hvor jeg lærte hvordan det er at skabe en selvstændig virksomhed. Hvor meget man skal arbejde for at få hjemmesiden til at se spændende ud, og også at teksterne fanger folk.
Det var en hyggelig uge, hvor jeg den første dag var hjemme hos Mette og hos Pernille de sidste fire dage. De er begge utrolig søde og meget engageret i deres arbejde. De var rigtig gode til også at høre min mening, og lade mig komme med mine forslag!
Tusind tak for dette ophold på EgedalForum.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…