Regnvejrsaktiviteter – Familieaktiviteter når det regner

Regnvejrsaktiviteter – Familieaktiviteter når det regner

Har du brug for lidt gode idéer til hvad man kan lave på en regnvejrsdag, så har vi samlet et par gode idéer her.

Regnvejrsaktiviteter - Vores EgedalBogstavleg
En hyggelig leg med bogstaver. Den første person startet med at finde på et navn. Næste person skal finde på et navn, der starter med det første navns slutbogstav. F.eks. Nina-Anne-Ellen-Niels-Signe-Emilie-Erna osv. Legen kan også laves med dyre, bynavne eller andet I finder på.

Hoppe i vandpytter

På med regntøj og gummistøvler, og slip glæden løs i vandpytterne. Hvem kan plaske mest? Det er faktisk virkelig sjovt for både børn og voksne.

Hjemmebiograf
Start med at tegne billetter, folde kræmmerhuse, og at poppe popcorn. Nyd at sidde tæt i sofaen med et tæppe med en god familiefilm.

Spil for hele familien

Et rigtig godt brætspil kan være noget så hyggeligt at være sammen om. Det kan f.eks. være Afrikas Stjerne, Matador, Ludo, Æggespil, Monopoly osv.
I kan også lave jeres helt eget spil – her er det kun fantasien der sætter grænser.

Masterchef i køkkenet
Få børnene med i køkkenet og giv dem lov til at bruge deres fantasi – lav evt. et par hold – og lad jer dyste om at lave forskellige små retter.
– og nyd så sammen de gode retter bagefter.

Tampen brænder
“Fugl”, Fisk” eller “Midt imellem”. Gem en ting og lad børnene finde det. “Det bliver varmere” – “Det bliver koldere” – og “Tampen brænder”.
Den som finder tampen får lov til at gemme næste gang.

Krea-tid
Find saks, papir, lim, glimmer og farver frem og lav fine ting sammen. I kan også lave fine kort, som kan bruges til fødselsdagene i løbet af året.

 

Postkort til bedste
Glæd et nært familiemedlem – måske mormor eller farmor – med en kærlig hilsen og et brev. Det er efterhånden ikke så tit man får skrevet en rigtig håndskrevet hilsen – og alle bliver glade for at finde personlige breve i postkassen.

Højtlæsning
Mange børn elsker højtløsning. Find en god bog frem og nyd at have tiden og roen til at læse for dine børn.

Har du større børn, så er det en oplagt mulighed for at de kan øve deres højtlæsning ved at læse for sine søskende. Har du ikke nogen bog, så kunne det også være en god fantasifortælling. Start f.eks. med at finde på et par stikord, som historien skal handle om eller nogle ting, som skal indgå i historien.

Mal på sten
En hyggelig beskæftigelse er af male eller tegne på sten. Du kan med fordel anskaffe nogle Posca-tusser, som er suveræne til formålet, men tusser og acrylmaling er absolut også gode. Du kan tegne mariehøns, sjove ansigter eller flotte mønstre – eller måske skrive vers på stenene.
 

Gemmeleg

God gammeldags gemmeleg hvor i skiftes til at gemme jer et sted indenfor. de andre skal så se om de kan finde gemmestedet.

Byg en hule

Frem med tæpper og gamle lagner så i kan bygge en kæmpe hule eller flere små, så der er et rum til alle. Find på forskellige lege, hvor i kan være prinser der skal redde en fanget prinsesse, læger der tilser patienter på et sygehus eller hvad i nu kan finde på.

Lav jeres eget tv-program

Med små børn kan den voksne være studieværten, der interviewer børnene eller får dem til at fortælle en lille historie. I kan evt. lave en lille film. Større børn kan lave deres eget program. Bruger I f.eks. en ipad er der masser af gode apps til redigering.

Besøg biblioteket
Et besøg på biblioteket er både hyggeligt før og efter turen. Egedal Bibliotekerne er eminente til at gøre det til en god oplevelse. Der er masser af inspiration til at finde de allerbedste bøger efter jeres smag. Bibliotekarerne står klar til at guide dig – og udsmykningen på biblioteket inspirerer til at gå på opdagelse!

På bibliotekernes hjemmeside kan du allerede hjemmefra finde tips til gode bøger: http://egedalbibliotekerne.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…