Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

2023 blev året hvor fritidsklubberne i Egedal slog rekorden i tilmeldinger til deres årlige fælles indendørsfodboldstævne. Mere end 200 børn på tværs af de 8 klubber havde tilmeldt sig dagen som ud over fodbold også stod på masser af hygge, socialt samvær , kamp mellem børn og voksne og cheerleader optræden.

Nicklas fra 5. årgang går til dagligt i Klub Hampen. Han fortæller, at han meldte sig til Egedal cup, fordi hans venner gerne ville lave et hold, og så kunne de lave et hold sammen. For ham var det mega fedt, at møde andre mennesker og have det sjovt.

Ud over en masse børn var der også meget stor opbakning fra forældre og søskende – der var ligefrem kaos på parkeringspladsen ved Smørum hallen.

I cafeen blev der dagen igennem solgt alt fra hjemmebagte boller og cookies til pastasalat, kaffe og pølsehorn. Kl. 11 åbnede ”Slikboden” som udover slik også solgte sluchice, chips og sodavand. Alle tilmeldte børn fik en goodieback med pastasalat, frugt og kildevand.

Borgmester Vicky Holst Rasmussen uddelte medajler til de vindende hold og havde flødeboller med til alle børn.

Der blev spillet i 2 rækker – 4-5 årgang drenge og piger samt 6-7 årgang ligeledes drenge og piger.

De vindende hold var som følgende:
4-5 årgang:
Piger: her vandt ”Spring tøserne” fra Springbrættet og hos drengene var det ”Hampen 1” fra Hampen.
På 6-7 årgang vandt hos pigerne ”Oak vallery pigerne” fra Veksø klubben og hos drengene var det ”Minus returløb” fra Springbrættet.

Egedal Cuppen havde også besøg af futsallandsholdspiller Emil Scott Weber som til stor glæde spillede med børnene i et par timer.

For første gang i år blev der uddelt en pokal i kategorien ”Årets dommer”. Her løb Rasmus Simonsen med sejren.  Han er til dagligt afdelingsleder på Springbrættet.

Der var stor begejstring at spore hos alle efter arrrangementet. En super dejlig dag med masser af glade børn og forældre, og klubberne er glade for at opleve den store opbakning til deres fælles arrangementer.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…