Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

2023 blev året hvor fritidsklubberne i Egedal slog rekorden i tilmeldinger til deres årlige fælles indendørsfodboldstævne. Mere end 200 børn på tværs af de 8 klubber havde tilmeldt sig dagen som ud over fodbold også stod på masser af hygge, socialt samvær , kamp mellem børn og voksne og cheerleader optræden.

Nicklas fra 5. årgang går til dagligt i Klub Hampen. Han fortæller, at han meldte sig til Egedal cup, fordi hans venner gerne ville lave et hold, og så kunne de lave et hold sammen. For ham var det mega fedt, at møde andre mennesker og have det sjovt.

Ud over en masse børn var der også meget stor opbakning fra forældre og søskende – der var ligefrem kaos på parkeringspladsen ved Smørum hallen.

I cafeen blev der dagen igennem solgt alt fra hjemmebagte boller og cookies til pastasalat, kaffe og pølsehorn. Kl. 11 åbnede ”Slikboden” som udover slik også solgte sluchice, chips og sodavand. Alle tilmeldte børn fik en goodieback med pastasalat, frugt og kildevand.

Borgmester Vicky Holst Rasmussen uddelte medajler til de vindende hold og havde flødeboller med til alle børn.

Der blev spillet i 2 rækker – 4-5 årgang drenge og piger samt 6-7 årgang ligeledes drenge og piger.

De vindende hold var som følgende:
4-5 årgang:
Piger: her vandt ”Spring tøserne” fra Springbrættet og hos drengene var det ”Hampen 1” fra Hampen.
På 6-7 årgang vandt hos pigerne ”Oak vallery pigerne” fra Veksø klubben og hos drengene var det ”Minus returløb” fra Springbrættet.

Egedal Cuppen havde også besøg af futsallandsholdspiller Emil Scott Weber som til stor glæde spillede med børnene i et par timer.

For første gang i år blev der uddelt en pokal i kategorien ”Årets dommer”. Her løb Rasmus Simonsen med sejren.  Han er til dagligt afdelingsleder på Springbrættet.

Der var stor begejstring at spore hos alle efter arrrangementet. En super dejlig dag med masser af glade børn og forældre, og klubberne er glade for at opleve den store opbakning til deres fælles arrangementer.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…