Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

Rekord: Mere end 200 klubbørn deltog i Egedal Cup 2023

2023 blev året hvor fritidsklubberne i Egedal slog rekorden i tilmeldinger til deres årlige fælles indendørsfodboldstævne. Mere end 200 børn på tværs af de 8 klubber havde tilmeldt sig dagen som ud over fodbold også stod på masser af hygge, socialt samvær , kamp mellem børn og voksne og cheerleader optræden.

Nicklas fra 5. årgang går til dagligt i Klub Hampen. Han fortæller, at han meldte sig til Egedal cup, fordi hans venner gerne ville lave et hold, og så kunne de lave et hold sammen. For ham var det mega fedt, at møde andre mennesker og have det sjovt.

Ud over en masse børn var der også meget stor opbakning fra forældre og søskende – der var ligefrem kaos på parkeringspladsen ved Smørum hallen.

I cafeen blev der dagen igennem solgt alt fra hjemmebagte boller og cookies til pastasalat, kaffe og pølsehorn. Kl. 11 åbnede ”Slikboden” som udover slik også solgte sluchice, chips og sodavand. Alle tilmeldte børn fik en goodieback med pastasalat, frugt og kildevand.

Borgmester Vicky Holst Rasmussen uddelte medajler til de vindende hold og havde flødeboller med til alle børn.

Der blev spillet i 2 rækker – 4-5 årgang drenge og piger samt 6-7 årgang ligeledes drenge og piger.

De vindende hold var som følgende:
4-5 årgang:
Piger: her vandt ”Spring tøserne” fra Springbrættet og hos drengene var det ”Hampen 1” fra Hampen.
På 6-7 årgang vandt hos pigerne ”Oak vallery pigerne” fra Veksø klubben og hos drengene var det ”Minus returløb” fra Springbrættet.

Egedal Cuppen havde også besøg af futsallandsholdspiller Emil Scott Weber som til stor glæde spillede med børnene i et par timer.

For første gang i år blev der uddelt en pokal i kategorien ”Årets dommer”. Her løb Rasmus Simonsen med sejren.  Han er til dagligt afdelingsleder på Springbrættet.

Der var stor begejstring at spore hos alle efter arrrangementet. En super dejlig dag med masser af glade børn og forældre, og klubberne er glade for at opleve den store opbakning til deres fælles arrangementer.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…