Rekordforsøg i Ledøje: Vil bygge verdens største labyrint ud af pap.

Rekordforsøg i Ledøje: Vil bygge verdens største labyrint ud af pap.

Den 29. august 2015 vil Ledøje forsøge at komme på verdenskortet og i Guinnes Rekordbog ved at bygge verdens største labyrint ud af pap.
Det er ikke hver dag der bliver sat en verdensrekord i Danmark. Ledøje vil gøre forsøget ved at bygge en kæmpe labyrint i genbrugspap. Dette er aldrig forsøgt før! Når labyrinten står færdig skal den overholde bestemte mål (f.eks. højde og areal) som er blevet forslået i ansøgningen til Guinnes Rekordbog.

“Indsamlingen af pap er i fuld gang og håbet er at vi når op på 2000 m2 hvilket skulle være nok til at rekorden kommer i hus.” fortæller Hugo Grønlund, der er idémanden bag rekordforsøget.

Labyrinten bliver bygget på boldbanen og fællesarealet ved Lillesø i Ledøje. Fra luften vil det blive et helt specielt syn da der med kæmpe bogstaver (7m x 5m) vil stå ”LEDØJE” midt i labyrinten og hvert bogstav vil være en labyrint i sig selv. Gæsterne skal dog gennem en ydre labyrint før de når ind til LEDØJE bogstaverne.
Det er håbet at rigtig mange vil lægge vejen forbi Ledøje og deltage i arrangementet eller bare komme og prøve labyrinten af. Der vil blive bygget helt fra morgenstunden og indtil de er færdige i løbet af eftermiddagen formentlig. Da projektet naturligvis er vejrafhængigt er den alternative dato for opførelse af labyrinten den efterfølgende weekend – lørdag den 5. september 2015.
 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…