Remis i intens topkamp på Ølstykke Stadion

Remis i intens topkamp på Ølstykke Stadion

Ølstykke FC vs Frem Hellebæk: 1-1.
24 minutter 1-0 Alexander ”Kadi” Kadijevic. 26 minutter 1-1 Frem Hellebæk.

Det er altid dejligt, når der kommet et hold på besøg, og man kan se, at de vil kæmpe for point. Det giver nogle gode fights og intense kampe. Det blev topkampen i serie 2, pulje 1, mellem Ølstykke FC Senior 1 og Frem Hellebæk også. Der blev gået til stålet med gode nærkampe uden, at kampen blev ond. Og lad os bare sige det med det samme. Frem lukkede butikken og stod kompakt i deres forsvar, og var samtidig utrolige hurtige og giftige på deres kontra. Det var en mulighed for, at de i sidste ende havde trukket det længste strå. Det skete heldigvis ikke, og ser man neutralt på resultatet, er 1-1 nok ikke et helt forkert.
Kampen startede som forventet med ØFC-pres mod Frem Hellebæks mål. Inden for de første 10 minutter og under ØFC-pres viste Frem Hellebæk, deres giftighed i form af deres kontra. Et hurtigt gennembrud og bolden frem til deres mand på toppen, og bang, så lå den pludselig i mål bag målmand Tim Lund, der var chanceløs. Heldigvis dømte dommer André Mickey helt korrekt offside på Frem Hellebæks målscorer.
Herefter viste ØFC lidt mere henholdenhed og spillede blev flyttet mere til banens midte dog stadig med ØFC i den toneangivende rolle. Frem Hellebæk stod rigtigt god organiseret i deres forsvar, som meget konsekvent blev styret af deres nr. 12 og anfører. ØFC havde meget vanskeligt ved at dirke det op.
øfc-frem-hellebæk2Kampen skulle hen i det 24. minut før, der kom gang i scoringerne. Hjørnespark til ØFC, som Frem Hellebæk forsvaret i første omgang fik verfet af og bolden endte ude i feltet hos Alexander ”Kadi” Kadijevic, der hamrede til den mod fjernest stolpe, som bolden tog og gik i mål til 1-0 til ØFC. Hvilken forløsning og jubel i ØFC-lejren og ikke ufortjent.
Der gik desværre kun to minutter før Frem Hellebæk slog igen på deres kontra. Måske stod ØFC-forsvaret også lidt i ubalance med stor åbning i højresiden, hvor Frem Hellebæk brød igennem, og pludselig var Frem-angriberen alene med målmand Tim Lund, der chanceløst blev passeret til udligning 1-1. Det var også pauseresultatet selv om, at ØFC havde flere gode chancer, som ikke gav resultat.
Anden halvleg fortsatte som første med ØFC dominans. Mange flotte opspil på fløjene og indspil, som et kompakt Frem Hellebæk forsvar gang på gang clearede. ØFC fik aldrig fundet koden til den direkte adgang til Frem-målet. Og med Frem’s giftige kontra, var man aldrig helt sikker på resultatet, som blev 1-1.
Efter at sportschef Michael Hansen havde fået pulsen ned, konstaterede han, at resultatet 1-1 var til at leve med, og det i sidste ende kan vise sig, at det ene point fra kampen kan blive vigtigt. Jeg synes, at det er tydeligt, at med deres gode organisation kom til kampen for at leve på omstillingsbolde. Deres anfører styrer deres bagkæde godt, og det begrænsede vores gennemspil, og vi fik ikke de muligheder, som vi har fået i de andre kampe. Særligt i først halvleg har vi mange gode indlæg, men vi manglede i mange situationer, at det var os, der kom først på returboldene. Frem var lynende farlige på deres omstillinger med deres hurtige nr. 8 og 11. Men set over hele kampen var vi bedst og særligt i første halvleg. I anden halvleg falder vi for meget i niveau til, at vi kunne gå fra kampen med 3 point.
øfc-frem-hellebækMed dagens resultat ligger Ølstykke FC Senior 1 på 3. pladsen med 7 point, som de første 4 hold har kun adskilt af målscoren. Der begynder at tegne sig et billede af, hvilke hold oprykningskampen kommer til at stå i mellem.
Trods resultatet i dag, er optimismen høj i ØFC-lejren, og næste fredag når holdet tager til Dalby for at spille kl. 18:00 er der igen mulighed for 3 point.
Kampens sponsor var Gerlev Kro: www.gerlev-kro.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…