Remis i intens topkamp på Ølstykke Stadion

Remis i intens topkamp på Ølstykke Stadion

Ølstykke FC vs Frem Hellebæk: 1-1.
24 minutter 1-0 Alexander ”Kadi” Kadijevic. 26 minutter 1-1 Frem Hellebæk.

Det er altid dejligt, når der kommet et hold på besøg, og man kan se, at de vil kæmpe for point. Det giver nogle gode fights og intense kampe. Det blev topkampen i serie 2, pulje 1, mellem Ølstykke FC Senior 1 og Frem Hellebæk også. Der blev gået til stålet med gode nærkampe uden, at kampen blev ond. Og lad os bare sige det med det samme. Frem lukkede butikken og stod kompakt i deres forsvar, og var samtidig utrolige hurtige og giftige på deres kontra. Det var en mulighed for, at de i sidste ende havde trukket det længste strå. Det skete heldigvis ikke, og ser man neutralt på resultatet, er 1-1 nok ikke et helt forkert.
Kampen startede som forventet med ØFC-pres mod Frem Hellebæks mål. Inden for de første 10 minutter og under ØFC-pres viste Frem Hellebæk, deres giftighed i form af deres kontra. Et hurtigt gennembrud og bolden frem til deres mand på toppen, og bang, så lå den pludselig i mål bag målmand Tim Lund, der var chanceløs. Heldigvis dømte dommer André Mickey helt korrekt offside på Frem Hellebæks målscorer.
Herefter viste ØFC lidt mere henholdenhed og spillede blev flyttet mere til banens midte dog stadig med ØFC i den toneangivende rolle. Frem Hellebæk stod rigtigt god organiseret i deres forsvar, som meget konsekvent blev styret af deres nr. 12 og anfører. ØFC havde meget vanskeligt ved at dirke det op.
øfc-frem-hellebæk2Kampen skulle hen i det 24. minut før, der kom gang i scoringerne. Hjørnespark til ØFC, som Frem Hellebæk forsvaret i første omgang fik verfet af og bolden endte ude i feltet hos Alexander ”Kadi” Kadijevic, der hamrede til den mod fjernest stolpe, som bolden tog og gik i mål til 1-0 til ØFC. Hvilken forløsning og jubel i ØFC-lejren og ikke ufortjent.
Der gik desværre kun to minutter før Frem Hellebæk slog igen på deres kontra. Måske stod ØFC-forsvaret også lidt i ubalance med stor åbning i højresiden, hvor Frem Hellebæk brød igennem, og pludselig var Frem-angriberen alene med målmand Tim Lund, der chanceløst blev passeret til udligning 1-1. Det var også pauseresultatet selv om, at ØFC havde flere gode chancer, som ikke gav resultat.
Anden halvleg fortsatte som første med ØFC dominans. Mange flotte opspil på fløjene og indspil, som et kompakt Frem Hellebæk forsvar gang på gang clearede. ØFC fik aldrig fundet koden til den direkte adgang til Frem-målet. Og med Frem’s giftige kontra, var man aldrig helt sikker på resultatet, som blev 1-1.
Efter at sportschef Michael Hansen havde fået pulsen ned, konstaterede han, at resultatet 1-1 var til at leve med, og det i sidste ende kan vise sig, at det ene point fra kampen kan blive vigtigt. Jeg synes, at det er tydeligt, at med deres gode organisation kom til kampen for at leve på omstillingsbolde. Deres anfører styrer deres bagkæde godt, og det begrænsede vores gennemspil, og vi fik ikke de muligheder, som vi har fået i de andre kampe. Særligt i først halvleg har vi mange gode indlæg, men vi manglede i mange situationer, at det var os, der kom først på returboldene. Frem var lynende farlige på deres omstillinger med deres hurtige nr. 8 og 11. Men set over hele kampen var vi bedst og særligt i første halvleg. I anden halvleg falder vi for meget i niveau til, at vi kunne gå fra kampen med 3 point.
øfc-frem-hellebækMed dagens resultat ligger Ølstykke FC Senior 1 på 3. pladsen med 7 point, som de første 4 hold har kun adskilt af målscoren. Der begynder at tegne sig et billede af, hvilke hold oprykningskampen kommer til at stå i mellem.
Trods resultatet i dag, er optimismen høj i ØFC-lejren, og næste fredag når holdet tager til Dalby for at spille kl. 18:00 er der igen mulighed for 3 point.
Kampens sponsor var Gerlev Kro: www.gerlev-kro.dk

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden