Så er der biludstilling i Egedal Centret! Oplev de nyeste bilmodeller og få en bilsnak

Så er der biludstilling i Egedal Centret! Oplev de nyeste bilmodeller og få en bilsnak

Undrer du dig over, hvorfor det pludselig er manden, der står og tripper ved døren og skynder på dig, for at I kan komme ud at handle på lørdag den 20. maj, så er det fordi Egedal Centret byder på biludstilling og en række bilforhandlere fremviser de nyeste lækre modeller!

biludstilling4-1024x768Kom og få en bilsnak og få et godt råd med på vejen – måske du er er på udkig efter en ny bil eller har lyst til at drømme lidt.

Det bliver en dag med masser af hygge og stemning for hele familien.

Vores lokale danseskole DCT Dans kommer og optræder med danse-opvisning fra kl. 10-11. Du kan også møde de lokale håndboldhelte fra HØJ, Stenlændernes Tambourkorps, ligesom der vil være konkurrencer med mulighed for at vinde gavekort, besøg standene med lokale erhvervsdrivende og få en kupon til en gratis flødebolle eller romkugle.

Kunne du tænke dig at se Stenløse Brandstations største brandbil på nært hold? Så har du muligheden og kl. 11-14 kommer Lonely Look og laver ballondyr til børnene.

Og kvinderne kan med fordel udnytte denne uovertrufne mulighed for kvalitetstid med gemalen. Ingen sure miner over at du er lidt længere i butikkerne – for her er masser at se på – og mon ikke der også bliver sparket på et par dæk.

Butikkerne bugner af lækre sommervarer! Snurretoppen har masser af legeting til sommertiden og udevejr. Centerkiosken Skjold Burne vil være at finde på torvet med smagsprøver. Nyd frokosten på en af vores mange gode spisesteder, eller snup en is på et af torvene.

Besøg vores mange lækre tøjbutikker, som har stativerne fulde af lækre sommersager til hele familien. Find sommersko og sandaler, sportsudstyret, de gode bøger, solcremen og sommerparfumen, de smarte solbriller, det gode kød til grillen og meget mere. Du kan shoppe alt hvad hjertet begærer i vores hyggelige centers mange butikker.

Skal du have fornyet dit pas inden længe, så stik hovedet ind til Martin i Fotohuset- og smil til fotografen 🙂 Han tager altså bare de bedste pasbilleder

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, når ballonmanden laver ballondyr!

Nyd en dejlig lørdag med den store shoppingtaske i hånden og en tur i vores allerhyggeligste Egedal Center!

Biludstilling i Egedal Centret

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…