Så er der biludstilling i Egedal Centret! Oplev de nyeste bilmodeller og få en bilsnak

Så er der biludstilling i Egedal Centret! Oplev de nyeste bilmodeller og få en bilsnak

Undrer du dig over, hvorfor det pludselig er manden, der står og tripper ved døren og skynder på dig, for at I kan komme ud at handle på lørdag den 20. maj, så er det fordi Egedal Centret byder på biludstilling og en række bilforhandlere fremviser de nyeste lækre modeller!

biludstilling4-1024x768Kom og få en bilsnak og få et godt råd med på vejen – måske du er er på udkig efter en ny bil eller har lyst til at drømme lidt.

Det bliver en dag med masser af hygge og stemning for hele familien.

Vores lokale danseskole DCT Dans kommer og optræder med danse-opvisning fra kl. 10-11. Du kan også møde de lokale håndboldhelte fra HØJ, Stenlændernes Tambourkorps, ligesom der vil være konkurrencer med mulighed for at vinde gavekort, besøg standene med lokale erhvervsdrivende og få en kupon til en gratis flødebolle eller romkugle.

Kunne du tænke dig at se Stenløse Brandstations største brandbil på nært hold? Så har du muligheden og kl. 11-14 kommer Lonely Look og laver ballondyr til børnene.

Og kvinderne kan med fordel udnytte denne uovertrufne mulighed for kvalitetstid med gemalen. Ingen sure miner over at du er lidt længere i butikkerne – for her er masser at se på – og mon ikke der også bliver sparket på et par dæk.

Butikkerne bugner af lækre sommervarer! Snurretoppen har masser af legeting til sommertiden og udevejr. Centerkiosken Skjold Burne vil være at finde på torvet med smagsprøver. Nyd frokosten på en af vores mange gode spisesteder, eller snup en is på et af torvene.

Besøg vores mange lækre tøjbutikker, som har stativerne fulde af lækre sommersager til hele familien. Find sommersko og sandaler, sportsudstyret, de gode bøger, solcremen og sommerparfumen, de smarte solbriller, det gode kød til grillen og meget mere. Du kan shoppe alt hvad hjertet begærer i vores hyggelige centers mange butikker.

Skal du have fornyet dit pas inden længe, så stik hovedet ind til Martin i Fotohuset- og smil til fotografen 🙂 Han tager altså bare de bedste pasbilleder

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, når ballonmanden laver ballondyr!

Nyd en dejlig lørdag med den store shoppingtaske i hånden og en tur i vores allerhyggeligste Egedal Center!

Biludstilling i Egedal Centret

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…