Så er det nu! 18-årige inviteres til bal på slottet

Så er det nu! 18-årige inviteres til bal på slottet

Er du 18 år og drømmer du om at komme til fest på slottet? Så er det nu du har chancen!

I anledning af den kommende 18-års fødselsdag for Hans Kongelige Højhed Prins Christian, inviterer Kongehuset i bedste Askepot-stil unge fra alle landets kommuner til at deltage i en storslået gallataffel på Christiansborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe den 2. vil være vært for denne festlige begivenhed.

Festlighederne og deltagerne

Gallafesten, der finder sted søndag den 15. oktober fra kl. 17.00 til 22.00, vil omfatte fornøjelser som festlig påklædning, middag og dans. Udover repræsentanter fra ungdomsorganisationer landet over samt unge, der har gjort sig bemærket inden for sport, kunst og kultur, vil der også blive udvalgt to unge fra hver kommune, herunder Egedal.

Hvem kan deltage?

Enhver ung fra Egedal, uanset baggrund, har mulighed for at vinde en plads ved den kongelige festlighed. Det eneste krav er, at man er 18 år på selve dagen for fejringen. Kongehuset ønsker, at de to festdeltagere fra hver kommune er af forskelligt køn og repræsenterer landets mangfoldighed. Egedal Kommune ønsker ligeledes, at de to udvalgte repræsenterer hele kommunens unge.

Lodtrækning i Egedal Kommune

For at finde de to festdeltagere fra Egedal Kommune vil der være en live lodtrækning, hvor vinderne findes på basis af lige og ulige cpr-numre. Tilmelding til lodtrækningen foregår på Ung Egedals hjemmeside og skal være gennemført senest fredag den 8. september. Vinderne offentliggøres mandag den 11. september kl. 17.00 i en live stream på Ung Egedals Facebookside.

De heldige vindere vil blive kontaktet telefonisk under livestreamingen, og derfor er det vigtigt at være klar ved telefonen. Hvis telefonen ikke besvares, vil der blive trukket en ny vinder.

Ved tilmelding til lodtrækningen giver man automatisk samtykke til, at Ung Egedal kan kontakte én telefonisk samt nævne ens navn under live streamingen.

Ung Egedal er Egedal Kommunes ungdomsskole, hvor man kan få mere information på deres hjemmeside: https://www.ungegedal.dk/.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…