Så er det nu! 18-årige inviteres til bal på slottet

Så er det nu! 18-årige inviteres til bal på slottet

Er du 18 år og drømmer du om at komme til fest på slottet? Så er det nu du har chancen!

I anledning af den kommende 18-års fødselsdag for Hans Kongelige Højhed Prins Christian, inviterer Kongehuset i bedste Askepot-stil unge fra alle landets kommuner til at deltage i en storslået gallataffel på Christiansborg Slot. Hendes Majestæt Dronning Margrethe den 2. vil være vært for denne festlige begivenhed.

Festlighederne og deltagerne

Gallafesten, der finder sted søndag den 15. oktober fra kl. 17.00 til 22.00, vil omfatte fornøjelser som festlig påklædning, middag og dans. Udover repræsentanter fra ungdomsorganisationer landet over samt unge, der har gjort sig bemærket inden for sport, kunst og kultur, vil der også blive udvalgt to unge fra hver kommune, herunder Egedal.

Hvem kan deltage?

Enhver ung fra Egedal, uanset baggrund, har mulighed for at vinde en plads ved den kongelige festlighed. Det eneste krav er, at man er 18 år på selve dagen for fejringen. Kongehuset ønsker, at de to festdeltagere fra hver kommune er af forskelligt køn og repræsenterer landets mangfoldighed. Egedal Kommune ønsker ligeledes, at de to udvalgte repræsenterer hele kommunens unge.

Lodtrækning i Egedal Kommune

For at finde de to festdeltagere fra Egedal Kommune vil der være en live lodtrækning, hvor vinderne findes på basis af lige og ulige cpr-numre. Tilmelding til lodtrækningen foregår på Ung Egedals hjemmeside og skal være gennemført senest fredag den 8. september. Vinderne offentliggøres mandag den 11. september kl. 17.00 i en live stream på Ung Egedals Facebookside.

De heldige vindere vil blive kontaktet telefonisk under livestreamingen, og derfor er det vigtigt at være klar ved telefonen. Hvis telefonen ikke besvares, vil der blive trukket en ny vinder.

Ved tilmelding til lodtrækningen giver man automatisk samtykke til, at Ung Egedal kan kontakte én telefonisk samt nævne ens navn under live streamingen.

Ung Egedal er Egedal Kommunes ungdomsskole, hvor man kan få mere information på deres hjemmeside: https://www.ungegedal.dk/.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…