Så skal der atter danses SALSA i Stenløse Kulturhus

Ville du også gerne kunne nogle af de forbudte trin, så du kan give den gas på dansegulvet? Så meld dig til Salsadans som starter op til september.

Dans er godt for mange ting. Både den fysiske og psykiske sundhed. Man bliver simpelthen glad af at lytte til god musik, danse og være sammen med andre mennesker. I år er der igen  Salsa på programmet hos AOF i Egedal. Undervisningen kommer til at foregå i Stenløse Kulturhus. Skal du med?

Nybegyndere
Salsadans er fantastisk populært over hele verden. Det er en pardans, hvor manden fører, og kvinden bliver ført i flotte figurer. Du vil lære at danse en moderne salsa, som kan bruges til fest, i storbyen eller på en international salsakongres. Som sidegevinst får du en flot holdning og god motion, og din selvtillid styrkes. At vi samtidigt har det sjovt, er en forudsætning! Det hele foregår til fantastisk latinamerikansk musik. Du behøver ikke at have en partner for at tilmelde dig, vi forsøger at tilpasse antal m/k, så det passer. Dette kursus er for nybegyndere.
https://egedal.aof.dk/kurser/Motion+og+bevaegelse/Dans/4412777/

Letøvede
Dette hold er for salsa dansere som har deltaget på et begynderhold eller for dig som har erfaring fra anden dans, eksempelvis swing, tango folkedans eller andet. Vi begynder igen helt fra grunden, men med danseerfaring kommer vi hurtigt i gang med de mere spændende figurer. Stilen er LA-Style salsa men vi låner kraftigt fra Cubansk salsa med hensyn til træningsform.
Du behøver ikke nødvendigvis at have en partner for at tilmelde dig, vi forsøger at tilpasse antal m/k, så det passer.
Dette nyoprettede hold findes her:
https://egedal.aof.dk/kurser/Motion+og+bevaegelse/Dans/4412753/

Der danses i den gamle byrådssal i Stenløse Kulturhus. Et fantastisk lokale med lyddæmpet akustik så musikken rigtigt kommer til sin ret.