Sådan skriver du en god virksomhedspræsentation

Her kan du få et par tips til hvordan du kommer i gang med at skrive en god tekst, der kan sælge din virksomhed, så du får mest muligt ud af din profilering hos os.

Hvad laver virksomheden?
Skriv ned i punktforum hvad virksomheden laver og tilbyder.

Én beskrivende linje eller slogan
Find en sigende linje der beskriver virksomheden bedst.

Beskrivelse:
Skriv din lange tekst – mindst 130 ord. Her skal du skrive, hvad du tilbyder gæsten. Uddyb, og tænk over, hvad folk har brug for at vide. Husk detaljer som kontaktoplysninger, åbningstider, hjemmeside m.v.

Andres mening
Få andres mening om, hvilke kvaliteter din virksomhed har. De bedste at spørge er tidligere og nuværende kunder, spørg også familie, venner og bekendte. De kan måske nævne positive ting om din virksomhed, som du ikke lige selv har tænkt på.

Unikke tekster:
De tekster du bruger, må ikke være direkte kopier af tekster fra din hjemmeside eller andres, da det vil gå ud over din placering på google og af hensyn til ophavsret. Hvis du har en god præsentation på din hjemmeside, kan denne tekst sagtens bruges som udgangspunkt og kan omformuleres.

Billeder og video:
Har du gode billeder og måske en video, der beskriver din virksomhed, kan de lægges op sammen med din præsentation.
Du må kun bruge billeder, som du selv har rettighederne over.

Send din tekst til os. Vi læser den igennem og retter slåfejl og giver gerne feedback og gode råd. Vi optimerer også i i forhold til Google (søgeordsoptimering). Den tilrettede tekst får du til godkendelse inden den bliver lagt online.