Mark Kronby udlignede for ØFC til 2-2 på assist fra Matthias Pointinger. Arkivfoto: clausbirch.dk

Sæsonens første hjemmekamp endte uafgjort

af Cheftræner Kim Schrøder Hansen.

Efter en god sommeropstart med godt spil og gode resultater skulle Ølstykke FC spille sæsonens første hjemmekamp på Scan-Group Ølstykke Stadion.

Det var forståeligt, hvis de fremmødte tilskuer gik skuffet hjem, for kampen nåede aldrig et tilfredsstillende niveau. Slangerup var klar fra start, og trods en smule overvægt i spil, var det gæsterne der var farligst. Slangerup kom foran efter ca. 25 min. spil, og kunne med lidt held have udbygget føringen.

I pausen skiftede ØFC 2 mand. Chris Lorentzen og Frederik Arntsen kom på banen for at tilføre mere fart og fysik. Det var synligt at holdet havde fået en opsang i pausen, og sammen med de 2 indskiftede spillere, var ØFC-mandskabet langt mere aggressive og løbevillige. Kort inde i 2 halvleg udlignede Mathias Wolf på hovedstød. Glæden var dog ganske kort for straks efter, tog ØFC-mandskabet igen en blunder og Slangerup scorede til 1-2. Derefter var der et massivt pres mod Slangerups mål, og ØFC begyndte at flytte bolden bedre rundt, og Slangerup-mandskabet skulle bruge mange kræfter uden bold. ØFC fik udlignet ved Mark Kronby, som kom først på en indlægsbold. ØFC fortsatte presset for at få alle 3 point, men resultat blev 2-2.

De fremmødte tilskuer fik spænding for en skilling, da Slangerup mandskabet fik tildelt 3 gule kort i 2. halvleg. Slangerup mente, det var ufortjent og var langt fra tilfreds med den rutinerede dommers håndtering af kampen. Det skal lige siges, at dommeren havde givet Slangerup-mandskabet 3 henstillinger inden, så naturligt nok måtte der gule kort til, da Slangerups frustrationer fortsatte. ØFC fik også et gult kort i slutminutterne.

En langt fra spillemæssig godkendt indsats af ØFC mandskabet, men viljen gav det ene point.

ØFC gav igen debut til en ung spiller fra egne rækker, da Magnus Pedersen blev skiftet ind midt i 2. Halvleg.