Foto: Claus Birch.

Sagde farvel og tak til cheftræner med kæmpe afskedssejr

Man må sige, at ØFC fik sagt ordentlig farvel og tak til cheftræner Kim Schrøder Hansen med 6-0 sejren over Frederiksværk FK.

Det var en kold, blæsende og regnvåd lørdag, men de 40 tilskuere, der havde trodset kulden og var mødt frem for at slutte sæsonen af og sige farvel til Kim fik klappet varme i hænderne. Hele 6 scoringer fordelt over Mathias Wolf, Stefan Jensen, Andreas Jensen, Frederik Arentzen og Mark Kronby. Bemærkelsesværdiget i scoringerne var, at Matthias Pointinger var assist på ikke mindre end 5 af scoringerne.

ØFC lagde fra kampens start pres på Frederiksværk. Det blev til flere chancer, men som så ofte, var det lige ved og næsten. Frederiksværk blev advaret i det 25. og det 30. minut om, at ØFC ikke havde tænkt sig at gå på kompromis med denne kamp. Først var det Frederik Arentzen, der slap i gennem og afsluttede på overlæggeren, så det rystede i hele stadion. 5. minutter senere var det Matthias Pointinger, der truede med et kanonhug på overlæggeren. På trods af advarslerne lagde Frederiksværk sig ikke ned. De var hurtige og farlige på omstillinger, men når det skete, var Nicholas Vestermann klar i målet som ØFC’s redningsmand. Kampen nåede hen i det 40. minut før, der kom ændringer på ØFC gamle, nedslidte og defekte måltavle. Assist-manden Matthias Pointinger sendt en ballonbold ind mod Frederiksværks mål, og den svævede ned mod venstre målhjørne. Og hvem var på pletten – selvfølgelig hårdtarbejdende Mathias Wolf, der lige netop fik sat hovedet på til 1-0 og forløsning og klapsalver.

Anden halvleg blev et sandt festfyrværkeri af fodbold. Bolden blev ført rundt på banen i flotte kombinationer. Der var opspil på kanterne. Ikke et øje var tørt over det flotte spil. Næste mål kom i det 55. minut, hvor det endelig blev Stefan Jensen’s tur til igen at være sidste mand. Stefan blev spillet fri i feltet og udplacerede flot Federiksværk keeperen til 2-0. Her fra gik det så lystigt. Frederiksværk forsøgte sig efter bedste evne, og selv om de havde nogle gode perioder, kunne de til sidst ikke følge med. 63. minut Andreas O. Jensen, der endelig kom på måltalvlen i år med 3-0 målet. 70. minut var det Frederik Arentzen’s tur til 4-0. Efter scoringen overlod Frederik pladsen til Mark Kronby, der var tilbage efter skadepause. Det var en Mark i storform, der vendte tilbage og sluttede sæsonen af med scoring til 5-0 i det 76. minut og 6-0 i det 83. minut, og det blev slutresultatet.

Tak DRENGE for en god halvsæson og en flot afslutning og afskedssalut til Kim. Alle os i og omkring ØFC håber virkelig, at i holder fast i den gode udvikling, og alle mand er klar for ØFC til foråret !

Med sejren lagde ØFC sig fast på rækkens førsteplads, hvor de fint og flot overvintre.

Ølstykke FC senior 1 vs Frederiksværk FK lørdag den 27. oktober 2018 kl. 12:00, Scan-Group Ølstykke Stadion: 6-0.