“Sammen om frivilligheden” – Stenløse Kulturhus og Bibliotek modtager stor bevillling

“Sammen om frivilligheden” – Stenløse Kulturhus og Bibliotek modtager stor bevillling

Egedal Kommune har modtaget en bevilling på 212.000 kr. fra Slots- og Kulturstyrelsen med det formål at styrke samarbejdet med frivillige omkring Stenløse Kulturhus og Bibliotek.

Den økonomiske støtte på 212.000 kr. er tildelt projektet med titlen “Sammen om frivilligheden”. Formålet med projektet er at lette samarbejdet mellem Egedal Kommune, foreninger, frivillige og borgere, der ønsker at arrangere begivenheder. Målet er at skabe øget interesse for at arrangere aktiviteter til glæde for lokalsamfundet. Fokusområdet i første omgang er rammerne for aktiviteter, der drives af borgere og brugere i Stenløse Kulturhus og Bibliotek.

Projektet er ledet af Egedal Bibliotekerne og kultur- og fritidsadministrationen. Det støtter både brugerne, der aktivt deltager i at skabe aktiviteter til gavn for andre borgere på bibliotekerne, og de frivillige initiativer inden for det lokale foreningsliv.

I forbindelse med projektet vil der blive afholdt workshops for både medarbejdere og borgere som en del af en kompetenceudviklingsproces. Disse workshops vil fokusere på at forbedre dialogen og samarbejdet mellem Egedal Kommune og frivillige foreninger. En workshop om aktivt medborgerskab, involvering og udvikling af aktiviteter med fokus på Stenløse Bibliotek og Kulturhus vil også finde sted. Begge workshops er planlagt til foråret 2024.

Resultaterne fra disse workshops vil blive delt med offentligheden, frivillige og foreninger via Folkeoplysningsudvalgets nye initiativ til fejring af frivillighed under et stort arrangement den 7. september 2024.

Projektet sigter også mod kontinuerligt at indsamle erfaringer for at udvikle en samarbejdsmodel, der kan tjene som inspiration for lignende initiativer andre steder i Egedal Kommune og på folkebiblioteker i hele Danmark.

I alt har 33 projekter modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen i den seneste uddeling af midler, hvor der samlet set blev uddelt 14,2 mio. kr.

20230822 163504 (1)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…