Saunagus i Ølstykke Svømmehal fra d. 25. marts – 30. april 2015

Saunagus i Ølstykke Svømmehal fra d. 25. marts – 30. april 2015

Velkommen til Saunagus i Ølstykke Svømmehal
Saunagus er en skøn kombination af varme, damp, og æteriske olier i en skøn velværefremmende  saunaoplevelse. ”Saunagus” stammer fra Sydtyskland aufguss, hvilket betyder “at hælde på ovnen”.
Saunagus i Ølstykke Svømmehal består af 2 sauna sessioner, og en mellemliggende pause.  Hver saunagus er unik og sammensættes og ledes af en af vores tre Gusmestre.
I hver saunagus session, der varer  8-10 minutter, hælder gusmesteren vand blandet med særligt udvalgte æteriske olier på de varme saunaovnssten. Den enkelte olie har en særlig virkning på kroppen, og fremmer den generelle velvære af krop og sind. Når blandingen af olier og vand møder de glohede sten udvikles en skøn olie- og aromafyldt dampsky.
Gusmesteren svinger et håndklæde, eller en særlig vifte, der skaber bølger af fugtige olie og aromafuldt luft, og sørger for, at den enkelte saunagus gæst omsvøbes med bølger af skøn luft.. I pausen kan du drikke lidt koldt vand, og afkøle kroppen under koldvandsbruseren. Vekselvirkningen mellem at varme sig og køle sig styrker velværes effekten.  Gusmesteren  tilrettelægger særlige aktiviteter i pausen. Det kan være at gusmesteren lægger op til at man ruller sig i sneen, smører kroppen ind i blødgørende honning, nyder lidt frisk frugt, eller prøver en saltskrub.
Saunagus i Ølstykke Svømmehal er for begge køn. Badetøj påkræves, og saunagus forgår i  saunaen i dameomklædningen, på udvalgte tidspunkter. Vi har sørget for at både damer og herrer kan komme til, uden at forstyrre vores øvrige gæster. Saunagus er for 16+, og anbefales ikke for gravide. Der er plads til 12 personer, og billetter kan forhåndsreserveres. (kontakt svømmehallen på 47100132 for at reservere din plads)
Forbered dig til saunagus: Gå i brusebad, tag badetøj på (påkrævet til fælles saunagus) medbring et saunahåndklæde, og drik rigeligt med vand inden saunagusen begynder.   Gusmesteren tager imod sine gæster ved mødepunktet ved børnebassinet, og forklarer lidt om dagens gus. Hvis du er ny til saunagus kan det anbefales, at du sidder på nederst bænkerække i saunaen. Temperaturen er højst øverst i saunaen.  Rigtig god fornøjelse.
saunagus-tavle
Saunagus kræver almindelig indgangsbillet/kort samt tillægsbillet på 10 kr.  Tillægsbilletten gælder også til dampbadet og infrarødsauna. Tillægsbilletten kan forhåndsreserveres på tlf. 47100132.  Der er maks. 12 pladser, (m/k) 
Saunagus i perioden  25. marts – 30. april 2015:
Onsdage 9:30-10:00
25. marts, 1. april , 8. april , 15. april , 22. april, 29. april

Tirsdag kl 17:00-17:30
31. marts, 7. april ,14. april, 21. april, 28. april
Tirsdag kl 20:30 – 21:00
31. marts ,7. april, 14. april, 21. april , 28. april
Vi holder lukket fra den 2.-6. April (begge dage inkl.)
Ølstykke Svømmehal
Stadionvej 14
3650 Ølstykke
Telefon 4710 0132

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…