Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

I mange år har Stenløse Gymnastik budt nye voksne velkommen i fitness universet på deres Cirkeltræning Basic hold, og i år bliver ingen undtagelse.

Corona pandemien var hård ved folkesundheden, da rigtigt mange oplevede, at få deres normale træningsrutiner slået i stykker. Efterfølgende har det også vist sig, at det kan være svært at komme i gang igen, få skemalagt træningen og hensynet til sin sundhed, men her kan Stenløse Gymnastik hjælpe det hele lidt på vej med deres gode erfaringer med Cirkeltræning.

Cirkeltræning er populær, da den kombinerer kredsløb med styrketræning men på en mere afvekslende måde sammenlignet med andre træningsformer, så belastningen føles mindre. På foreningens Basic hold gøres der brug af simple øvelser og det store univers af disse, så træningen føles afvekslende men også ”bygger ovenpå” den form og styrke, man opnår i løbet af sæsonen. Derudover er den holdbaseret, så man vil opleve den motivation, man får af at yde sit bedste sammen med andre, og den gør brug af de mange fitness redskaber, foreningen råder over.

Basic holdet træner om torsdagen fra kl. 19:00-20:00, og er det helt rigtige sted at starte, for dem som enten har været væk fra træning i lang tid eller måske er nye i fitness universet, og som gerne vil undgå centrenes maskiner. Fokus i træningen er udbyttet, men i lige så høj grad at øvelserne gøres korrekt, så de belaster rigtigt og ikke skader kroppen. Erfaringen er, at træningen for mange deltagere bliver et stort skridt på vejen mod en aktiv hverdag med appetit på mere bevægelse.

Man kan læse mere om Cirkeltræning, hvordan træningen er sammensat og om de øvrige fitness tilbud i Stenløse Gymnastik på adressen www.stenloesegymnastik.dk.

Holdene starter i uge 36, 2022.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…