Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

I mange år har Stenløse Gymnastik budt nye voksne velkommen i fitness universet på deres Cirkeltræning Basic hold, og i år bliver ingen undtagelse.

Corona pandemien var hård ved folkesundheden, da rigtigt mange oplevede, at få deres normale træningsrutiner slået i stykker. Efterfølgende har det også vist sig, at det kan være svært at komme i gang igen, få skemalagt træningen og hensynet til sin sundhed, men her kan Stenløse Gymnastik hjælpe det hele lidt på vej med deres gode erfaringer med Cirkeltræning.

Cirkeltræning er populær, da den kombinerer kredsløb med styrketræning men på en mere afvekslende måde sammenlignet med andre træningsformer, så belastningen føles mindre. På foreningens Basic hold gøres der brug af simple øvelser og det store univers af disse, så træningen føles afvekslende men også ”bygger ovenpå” den form og styrke, man opnår i løbet af sæsonen. Derudover er den holdbaseret, så man vil opleve den motivation, man får af at yde sit bedste sammen med andre, og den gør brug af de mange fitness redskaber, foreningen råder over.

Basic holdet træner om torsdagen fra kl. 19:00-20:00, og er det helt rigtige sted at starte, for dem som enten har været væk fra træning i lang tid eller måske er nye i fitness universet, og som gerne vil undgå centrenes maskiner. Fokus i træningen er udbyttet, men i lige så høj grad at øvelserne gøres korrekt, så de belaster rigtigt og ikke skader kroppen. Erfaringen er, at træningen for mange deltagere bliver et stort skridt på vejen mod en aktiv hverdag med appetit på mere bevægelse.

Man kan læse mere om Cirkeltræning, hvordan træningen er sammensat og om de øvrige fitness tilbud i Stenløse Gymnastik på adressen www.stenloesegymnastik.dk.

Holdene starter i uge 36, 2022.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…