Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

Savner du din gode form? Kom med til cirkeltræning

I mange år har Stenløse Gymnastik budt nye voksne velkommen i fitness universet på deres Cirkeltræning Basic hold, og i år bliver ingen undtagelse.

Corona pandemien var hård ved folkesundheden, da rigtigt mange oplevede, at få deres normale træningsrutiner slået i stykker. Efterfølgende har det også vist sig, at det kan være svært at komme i gang igen, få skemalagt træningen og hensynet til sin sundhed, men her kan Stenløse Gymnastik hjælpe det hele lidt på vej med deres gode erfaringer med Cirkeltræning.

Cirkeltræning er populær, da den kombinerer kredsløb med styrketræning men på en mere afvekslende måde sammenlignet med andre træningsformer, så belastningen føles mindre. På foreningens Basic hold gøres der brug af simple øvelser og det store univers af disse, så træningen føles afvekslende men også ”bygger ovenpå” den form og styrke, man opnår i løbet af sæsonen. Derudover er den holdbaseret, så man vil opleve den motivation, man får af at yde sit bedste sammen med andre, og den gør brug af de mange fitness redskaber, foreningen råder over.

Basic holdet træner om torsdagen fra kl. 19:00-20:00, og er det helt rigtige sted at starte, for dem som enten har været væk fra træning i lang tid eller måske er nye i fitness universet, og som gerne vil undgå centrenes maskiner. Fokus i træningen er udbyttet, men i lige så høj grad at øvelserne gøres korrekt, så de belaster rigtigt og ikke skader kroppen. Erfaringen er, at træningen for mange deltagere bliver et stort skridt på vejen mod en aktiv hverdag med appetit på mere bevægelse.

Man kan læse mere om Cirkeltræning, hvordan træningen er sammensat og om de øvrige fitness tilbud i Stenløse Gymnastik på adressen www.stenloesegymnastik.dk.

Holdene starter i uge 36, 2022.