SD Teknik: Fleksible alarmløsninger kan spare dig for tusindvis af abonnementskroner

SD Teknik: Fleksible alarmløsninger kan spare dig for tusindvis af abonnementskroner

For mange mennesker er et abonnement til en årlig omkostning på 5-7.000 kr. til et alarmselskab alt for mange penge.  Indehaver i SD Teknik, Stefan Darmer, har mere end 18 års erfaring med salg, service og installation af tyverialarmer.

Han har for at imødekomme kundernes ønsker valgt  sit eget koncept, som giver kunderne de mest fleksible alarmløsninger og som kan tilpasses individuelt efter behov.

Der lægges stor vægt på at alarmsystemerne er stabile og pålidelige, så de yder sikring i top klasse, så du som alarmkunde kan føle dig tryg.

Her kan du få Securitas kontrolcentral for kun kr.159,- pr.mdr inkl. appstyring, eller du kan vælge kun gratis appstyring. Valget er dit. Hos SD Teknik ejer du dit alarmanlæg.

Stefan har rådgivet og installeret mere end 4.000 intelligente alarmsystemer både med eller uden abonnement. Det har sikret en øget tryghed for rigtig mange familie i forhold til indbrud, brand eller vandskader.

SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Egedal til et mere trygt sted at bo. Har du brug for at føle dig mere tryg, så kontakt SD Teknik og bestil et gratis sikkertjek på https://www.sdteknik.dk/faa-et-gratis-sikkerhedstjek-af-din-bolig/

SD Teknik
Åkandehaven 140
2765 Smørum

Tlf. 20 96 13 38 eller mail info@sdteknik.dk

Læs mere på www.sdteknik.dk

Med over 200 yderst tilfredse kunder på Trustpilot, ligger SD Teknik nr.1 på ranklisten.

Sponsoreret historie – SD Teknik er virksomhedsmedlem på Vores Egedal

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden