Se her! Et af mine små øjeblikke er nu delt med resten af Egedal

Se her! Et af mine små øjeblikke er nu delt med resten af Egedal

Hov – det er da mig og Max, der sidder der på “bjerget” og spejder ud over nabolagets tage! Jeg kan mærke lykkefølelsen i maven. Tænk at hun har tegnet os – og tænk at vi er med! Det var jo bare et “lille øjeblik” det tog mig at skrive til Rie, om et af de “små øjeblikke” som kan betyde noget helt særligt i en travl hverdag. Fra mit særlige sted, som jeg holder så meget af på alle tider af året.

At få fokus på de små øjeblikke, kan noget helt særligt – og jeg kan næsten ikke vente til at mange flere får smag for at dele deres Små øjeblikke.

Jeg glæder mig som et lille barn til at Rie Skovgaards projekt bliver skudt i gang lige om lidt! Hvad er Små øjeblikke i Egedal tænker du måske? Det kan du blive klogere på her…

En idérig ildsjæl med en passion for det lokale

Jeg mødte Rie Skovgaard for over fire år siden. Hun deltog i et af de netværksarrangementer, som jeg afholder hver måned for lokale erhvervsdrivende i Egedal. Rie havde valgt at skifte karrierebane. Fra ca. 20 år indenfor detail, marketing og reklame, var hun nu ude efter noget der kunne få hende til at finde jobglæden, som hun sagde. Hun havde åbnet sit eget forlag; Forlaget Aksel, og ideen er, at hun ville hjælpe voksne og børn med at skabe små øjeblikke.

Siden dengang har Rie og jeg haft mange snakke og vi har efterhånden også lavet en del aktiviteter sammen. Rie brænder nemlig, ligesom jeg, for at gøre en forskel i Egedal. Og så er hun også en aktiv del af Egedal Erhvervs bestyrelse. Hun arbejder for, at vores fællesskab og nærvær her i Egedal bliver stærkere. Og det er jo lige mig!

Med støtte fra Egedals Borgerpulje bliver “Små øjeblikke i Egedal” en realitet

Jeg blev simpelthen så begejstret, da Rie fortalte mig, at hendes idé om Små øjeblikke i Egedal blev udvalgt af Byrådet til at få støtte fra Egedals Borgerpulje, og dermed bliver en realitet.

Små øjeblikke i Egedal er et projekt hvor Rie opfordrer os alle til at dele hverdagens små øjeblikke med hinanden. 25 steder i Egedal opsættes der, fra uge 14 (påsken), skilte med qr-koder der fører os direkte ind til ugens udvalgte øjeblik.

Her sidder Max og jeg på “bjerget” og kigger ud over nabolagets hustage

Da jeg først hørte Rie fortælle om hendes projekt havde jeg lidt svært ved at forestille mig om det var noget jeg kunne byde ind på. Havde jeg mon en historie, der var deleværdig, og skulle jeg så skrive en roman?

Jeg blev meget klogere, da jeg fik nærstuderet hjemmesiden små-øjeblikke.dk, og så sprang jeg ud i det og indsendte et par ord om et af mine små øjeblikke, og nu kan jeg næsten ikke stoppe med at komme på gode små øjeblikke, som jeg kunne have lyst til at dele. For pokker, hvor har jeg mange små øjeblikke, der er med til at sætte kulør på min tilværelse.

Og se nu her … her er så et af mine små øjeblikke – nu delt med hele Egedal! Det er da sjovt!

Mit øjeblik kan læses på hjemmesiden: Små øjeblikke … og på Facebook… og på Instagram! (Følg, følg, følg)

Rie Skovgaard har lavet den fineste illustration. Et fantastisk minde, som jeg med garanti skal have printet ud og hængt op på min tavle – som kan gøre mig glad, når jeg kigger på den. Små øjeblikke kan man aldrig få for mange af!

Rie Skovgaard står bag Små Øjeblikke, som skal sprede smil i Egedal!

Del dit øjeblik og vær med til at sprede smil i hverdagen

Jeg vil gerne opfordre alle til at indsende deres egne små øjeblikke til egedal@små-øjeblikke.dk
“Lad os komme hinanden lidt nærmere og sprede glæde”, som Rie siger.

Hver uge udvælger Rie Skovgaard et af de indsendte små øjeblikke som hun laver en illustration til. Herefter deles de små øjeblikke på små-øjeblikke.dk (som man kan få direkte adgang til via qr-koderne), samt på både facebook og instagram.
Små øjeblikke kan også indsendes direkte som besked på hjemmesiden små-øjeblikke.dk.

Jeg har aftalt at mødes med Rie for at gå lidt mere i dybden om tankerne bag Små øjeblikke, så inden længe vil du kunne læse lidt mere om Små Øjeblikke her på Vores Egedal.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…