Foto: clausbirch.dk.

Seniortræner søges til én af Nordsjællands største kvindefodboldklubber

ØFC’s trænerteam for kvindesenior 1 er tilbudt nye udfordringer på højere niveau. Det stiller vi os som klub ikke i vejen for og ønsker træner Brian Trolle og medtræner Brian Madsen al mulig held og lykke i fremtiden og en stor tak for den indsat, de har ydet i Ølstykke FC af 1918.

Ølstykke Fodbold Club søger nyt trænerteam til klubbens kvindesenior 1 til efterårssæsonen 2018.

ØFC kvindesenior 1 spiller pt. i Kvindesjællandsserien og ligger aktuelt nr. 4 i rækken.

Holdet træner 2 gange om ugen, tirsdag og torsdag.

Spillertruppen består overvejende af spillere fra ØFC’s egen ungdomsafdeling, som på pigesiden er én af Nordsjællands største pigeafdelinger. ØFC har gennem årene haft fokus på at pleje pige- og kvindefodbolden inden for både talentudvikling og breddefodbold fra indskolingen til senior. Med den linje og filosofi har ØFC bidraget til dansk kvindefodbold med dygtige spillere i landets bedste kvindefodboldrækker og i landsholdsregi.

ØFC er i pige- og kvindefodbolden samarbejdsklub med FC Nordsjælland.

Din profil:

Som træner for ØFC’s bedste kvindeseniorhold får du ansvaret for at sikre holdet i kvindesjællandsserien og udvikle videre på de enkelte spillere og holdet. Yderligere har du ansvaret for sammen med kvindeafdelingens øvrige trænere at skabe sammenhæng mellem ungdom og kvindesenior. Efter din ansættelse er du med til udvælgelse og ansættelse af din medtræner.

Din profil er, at du først og fremmest har forståelse for kvindefodbold. Du er indstillet på at arbejde for fastholdelse afspillerne, videreudvikling af dem samt integrering af ungdomsspillere i truppen. Du har forståelse for den sociale dimension i truppen på det aktuelle niveau.

Erfaring fra tidligere trænerjobs i kvindefodbold er ikke en nødvendighed men en fordel. Træneruddannelse er ikke en nødvendighed men en fordel.

Kort sagt – du er den træner, der brænder for at skabe en forskel og være med til at skabe sammenhæng og udvikle spillere og hold til et højere niveau.

Kan du genkende dig selv i profilen, og er du interesseret i at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte:

Michael Hansen
Næstformand i ØFC
Mail: N-formand@olstykke-fc.dk
Mobil: +45 4128 7132