Tid til tjek? Hvordan lugter din aircondition i bilen?

Nå du kører i bilen med aircondition tændt, nedkøles ikke kun lufttemperaturen i bilen, men også luftkanalerne hvor luften kommer fra. Det er i grunden helt fint, men når bilen slukkes og efterlades i sommervarmen, opstår der kondensvand pga. det voldsomme temperaturudsving. Kondensvandet løber ned i bunden af luftkanalerne, og vil i løbet af noget tid gå i forrådnelse og give plads for bakterier, som så bliver blæst ud i hovedet på os under køreturen.

Udover sundhedsrisikoen fra bakterier og svampesporer, som kan forårsage allergi, er det også ubehageligt at lugte til den dårlige luft, som kommer fra luftkanalerne.

Det anbefales, at biler med klimaanlæg mindst én gang årligt får et eftersyn. Om ikke andet så for at kontrollere den vigtigste sliddel, tørreren. Den udtrækker fugt og snavs fra det cirkulerende kølemiddel. Dens levetid er begrænset ligesom motorfilterets.

I hele juni måned kan dit aircondition- og klima-anlæg få et servicetjek for kun 749 kr.
Service er inkl. op til 150 g kølemiddel, skift af olie på kompressor og påfyldning af sporstof hos Service Centret Mekonomen Autoteknik i Ølstykke 

Service Centret Mekonomen Autoteknik
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf.: 47 10 09 17
Mail: auto@service-centret.dk

Hjemmeside: www.service-centret.dk
Facebook: www.facebook.com/mekonomen.olstykke

Åbningstider værksted:
Mandag-Torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-13.30