Service Centret Mekonomen Autoteknik i Ølstykke fejrer 25 års jubilæum

Service Centret Mekonomen Autoteknik i Ølstykke kan glæde sig over deres 25 års jubilæum den 1. juni 2018. 

De inviterer derfor til ÅBENT HUS for nye og gamle kunder, forretningsforbindelser og venner af huset SØNDAG DEN 17. JUNI KL. 10-14 med grillpølser, lidt til ganen og popcorn til børnene. 

Kræmmermarked i Ølstykke, sommer 1997

Drømmen var at blive bager

For Johnny Esig Sørensen har det ikke ligget i kortene at han skulle være mekaniker. Han var ikke specielt vild med biler, og havde egentlig en drøm om at blive bager, som han dog måtte droppe pga. håndeksem. Men mekaniker det blev han.

Han var omkring 16 år, da han stiftede bekendtskab med mekaniker-branchen. Johnny var på udkig efter et job efter skole, og var derfor taget en tur rundt i byen på sin knallert for at søge job.

Han var rundt mange steder, og hvor han kom havde de ikke lige et job, men han blev skrevet på en seddel med navn og telefonnummer “og så ville de ringe” var beskeden.

Et par måneder senere blev han ringet op af Aasberg, som havde et værksted. Her blev han tilbudt eftermiddagsjob som arbejdsdreng, hvor han gik og fejede på værkstedet. Johnny kunne rigtig godt lide at være på værkstedet, og da han blev tilbudt en læreplads takkede han ja. Det viste sig at være nøglen til Johnnys fremtidige levevej.

Værkstedet på Frederiksborgvej, 1999

Første eget værksted i Valby

Johnny blev for første gang selvstændig og åbnede et værksted i Valby. Det gik forrygende, da Johnny fik en rigtig god og stor kunde der var bilforhandler. Her satte han biler i stand – mange biler – men da bilforhandleren efter et par år måtte dreje nøglen om, fik det så stor betydning for Johnnys værksted, at han også måtte lukke værkstedet.

Tilbage til Ølstykke

Der gik et år med småjobs, men Johnny brændte for igen at blive selvstændig. Der var et autoværksted på Møllevej i Ølstykke, som havde stået tomt længe. Med 20.000 kr. på lommen og en værktøjskasse gik Johnny i gang. Han åbnede “Ølstykke Discount Biler”, hvor han reparerede biler til fornuftige priser.

En tanktstation med tilhørende værksted på Frederiksborgvej gik på tvangsauktion, og Johnny sprang til og købte stedet af kreditforeningen, og her har værkstedet ligget lige siden.

Jubilæum

Johnny foran værkstedet forår 2018 :-)

Den 1. juni 2018 er det 25 år siden Johnny åbnede værksted i Ølstykke. Han har lige fra starten haft et ønske om at drive et værksted med reparation og servicering af biler med en ordentlig service til fornuftige priser. For Johnny har det stor betydning, at de prisoverslag han giver inden arbejdet udføres også kommer til at holde stik. Det giver en tryghed for kunderne.

Han glæder sig over at have mange gode og trofaste kunder gennem årene, ligesom der kommer nye til. Størstedelen af kunderne er lokale, men han har også flere kunder, som kommer langvejs fra, fordi de tidligere har boet i Egedal, og nu er flyttet men ønsker at beholde deres mekaniker.

Om Johnny har fortrudt at han i sin tid endte med at blive mekaniker?
– “Næh, det har jeg såmænd ikke”, griner Johnny med den lidt jyske accent, som jeg kender ham med. Han er ret godt tilfreds med sit dejlige værksted  :-)

Tag familien med til åbent hus søndag den 17. juni kl. 10-14 med grillpølser, lidt til ganen og popcorn til børnene på Frederiksborgvej 35, 3650 Ølstykke.