Service Centret Mekonomen Autoteknik

Service Centret i Ølstykke er dit lokale Mekonomen Autoteknik værksted. På værkstedet kan du få repareret alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

Service Centret er ejet af Johnny Sørensen, som netop i juni 2013 kunne fejre 20 års jubilæum, siden han startede op i Ølstykke. Dengang hed det Ølstykke Discount Biler, som dog hurtigt blev ændret til det vi kender i dag.

coverbillede2

Johnny sætter en ære i tilfredse kunder. På facebooksiden vil du kunne følge med i de nye tiltag og aktuelle tilbud, og her kan du også læse andre kunders vurderinger af værkstedet.

Bliv bonuskunde med fordele

Hos Service Centret Mekonomen Autoteknik har du mulighed for at blive bonuskunde. Her får du en række fordele med både rabatter og ekstra service i forbindelse med dine værkstedsbesøg.

Service med stempel

Få dit stempel med service efter forskrifterne.
Hvis du gerne vil beholde din BMW, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Mazda eller noget helt sjette i mange år, bør du sørge for, at den får serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne. Så bliver alt undersøgt og repareret på autoværkstedet, som det skal, og du får det eftertragtede stempel i servicehæftet. Det giver en bedre brugtpris, når du skal sælge bilen.

Hvis der stadig er garanti på bilen, er det i øvrigt et krav for at bevare garantien, at du får udført service efter forskrifterne. Det er imidlertid ikke kun autoriserede værksteder, der kan foretage eftersyn efter fabriksforskrifterne på din bil.

Det kan frie værksteder også, bare de følger forskrifterne og bruger reservedele af den kvalitet, bilfabrikken kræver. Hos Service Centret Mekonomen Autoteknik bruges kun OE godkendte reservedele, og du kan altid kræve tilbud på eftersyn efter forskrifterne, så tryghed og den bedste pris følges ad.

vaerksted2

 

Service Centret Mekonomen Autoteknik
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf.: 47 10 09 17
Fax: 47 10 09 18
Mail: auto@service-centret.dk

Hjemmeside: www.service-centret.dk
Facebook: www.facebook.com/mekonomen.olstykke

Åbningstider værksted:
Mandag-Torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-13.30