Shoeline glæder sig over opbakningen

Shoeline glæder sig over opbakningen

I november 2022 overtog Diana og Pernille Dvoracek sko- og tøjbutikken Shoeline.
Butikken har ligget i Egedal Centret i over 21 år. Nærmest over natten, som kontrakten blev underskrevet, brød energikrisen for alvor ud og landet gik i en form for undtagelsestilstand.

Jeg har været forbi til en snak om deres hårde start og hvor de er i dag.

Shoeline har altid haft et godt og lidt eksklusivt omdømme. En stilfuld butik som får “os i provinsen” til at være opdateret på storby-tendenserne. Sådan er det stadig med de nye indehavere mor Diana og datter Pernille ved roret. Alligevel har butikken været gennem en forvandling gennem det sidste halve år.

Jeg møder Pernille og Cecilia i butikken til en snak. Det er torsdag, midt på dagen. Et par kunder går rundt og oser, en får hjælp med at finde de rigtige sko og stemningen er god og hyggelig. Jeg kan høre, at det er en kunde, der er vant til at komme her.

Energikrisen brød ud

Sidste gang jeg var forbi og vi fik snakket var da mor og datter lige havde overtaget butikken. Her fortalte Pernille mig historien om hvordan købet kom i stand. De havde oprindeligt en plan om sammen at starte en webshop, men da Pernille og Diana en dag besøgte Shoeline som kunder, faldt de i snak med tidligere indehaver Annette Schjølin, som friskt tilbød dem at købe butikken. Det var de ikke længe om at beslutte sig for.

At overtage en butik lige som energikrisen bryder ud kan give anledning til alvorlige bekymringer, og mor og datter har da i den grad også skulle navigere i uforudsigeligt farvand. “Havde vi vidst hvilken tid vi gik i møde, så var det heller ikke sikkert at vi havde gjort det”, smiler Pernille. Alle døgnets timer blevet taget i brug og det var om at have is i maven.

Der er blevet arbejdet på højtryk og tænkt mange tanker. Hun er dog på ingen måde i tvivl om, at det har været kræfterne værd og hun er glad hver eneste dag hun møder på arbejde. Både Pernille og Diana er taknemmelige over den varme modtagelse og opbakning de har fået.

Ved åbningen

At overtage en butik med 21 år på bagen

At overtage en butik der har eksisteret i 21 år er nogle store sko at fylde ud. Butikken havde på forhånd mange faste kunder og et godt omdømme.

For Pernille og Diana handlede det i første omgang om at lære butikken og kunderne at kende, og stille og roligt sætte sit eget præg og DNA på butikken. Det har været en rolig proces, hvor der er blevet kigget på sortimentet og lyttet til kunderne. Nye mærker er kommet til. Bl.a. er Sofie Schnoor blevet ny bestseller i forretningen.

Diana har arbejdet i en skoforretning i Lyngby, og mor/datter har orienteret sig mod tendenserne i København og udlandet.

Hun oplever en stor lydhørhed og interesse om de nye tiltag og brands i butikken og glæder sig over de mange kunder, som ofte kigger forbi butikken og lige skal ind og snuse hvad der er kommet af nyt. “Nogle kigger ind hver uge, og vi elsker når de kommer” smiler Pernille.

Hun oplever, at mange af de besøgende holder af den snak og vejledning de får i butikken. Man kan købe tøj alle steder på nettet, men når man vil inspireres til at prøve noget, som man måske ikke selv i første omgang ville kigge efter, så er det altså her de fysiske butikker kommer til sin ret. Når mor og datter kan have samme bukser på, men stylet helt forskelligt, så giver det også kunderne blod på tanden til at prøve nyt.

Det er ikke kun tøj i den dyrere prisklasse man finder i butikken. Pernille og Diana gør også en dyd ud af at finde brands med høj kvalitet i et prisleje alle kan være med på. Alt hvad der sælges i butikken kan de stå på mål for, fortæller hun.

Shoeline fører brands som Bruuns Bazaar, Sofie Schnoor, Second Female, Selected, Maanesten, New Balance, Sissel Edelbo, JJXX, SUI AVA, Beck Söndergaard, Noella, Angulus, Billi Bi, Shoedesign Copenhagen, IVY, Bibi Lou, Unisa med flere.

Ny indretning og webshop

Butikken har fået ny indretning og fremstår næsten færdig. Pernille fortæller, at flere kunder har givet udtryk for, at de tænker på “Tisvilde” og “Skagen” når de besøger butikken og det gør hende glad. “Det tager vi som et kompliment og sådan må de meget gerne føle, når de besøger os”.

Det er kun kasseområdet der mangler, fortæller Pernille. Også logoet har fået et brush-up og webshoppen fremstår helt ny og opgraderet. Pernille er uddannet multimediedesigner og har stået for opbygningen og designet. I webshoppen er der rigtig mange kunder fra Jylland, der har fundet vej til shoppen.

Søger en ny kollega

Shoeline kigger i øjeblikket efter en ny medarbejder og de venter gerne på den rigtige, fortæller Pernille. Når man arbejder i en lille butik, så er det vigtigt at det er den helt rigtige person, som man møder, når man træder ind ad døren.

Af nøgleord nævnes:
En der elsker hvad der rører sig i modebilledet – En der godt kan lide mennesker og at yde en god og personlig service – En der kan tage sin plads og er nærværende og positiv.

Da jeg spørger om det er til at holde ud at arbejde under Pernille og Diana i Shoeline griner Cecilia og smiler stort med et glimt i øjet. Hun elsker at gå på arbejde og kan ligefrem finde på at aflyse aftaler af den grund.
Hun holder af de mange søde kunder, som hun betjener og inspirerer. At arbejde på en arbejdsplads, hvor stemningen er god og hun bliver anerkendt i sit arbejde. Det er også en arbejdsplads, hvor man kan udvikle sig og lære nyt. Hun glæder sig til at byde en ny kollega velkommen i teamet.

Jeg takker for besøget og den spændende snak om deres hektiske opstart.
Jeg vil varmt anbefale at besøge Pernille, Diana og deres team i den skønne butik, når du er i Egedal Centret!

Shoeline
Egedal Centret 63
3660 Stenløse

Shoeline er beliggende i Egedals Centret i Stenløse. En sko- & tøjbutik, hvor du finder lækre kvalitetssko og moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Derudover finder du lækkert tilbehør såsom smykker, solbriller, tasker mm. Alle butikkens brands er nøje udvalgt, så der er noget til enhver lejlighed. Butikkens webshop finder du her: https://shoeline.dk

Du kan følge Shoeline på de sociale medier:
Facebook: https://www.facebook.com/ShoeLine-154913507856904
Instagram: https://www.instagram.com/shoelinedk/

 

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…